Autóhitelt kaphatok passzív bar-ral?
Igen, van már olyan pénzintézet/egyéb cég aki igy is hitelez. Viszont nagyon nem éri meg ilyen kis összeget felvenni THM 36%, az egy évben majdnem 200 ezer ft plusz költség. Felveszel fél milliót és visszafizetsz 723 ezret, abban az esetben ha a futamidő nem több egy évnél.
ha évekre veszed fel akkor többszörösét fogod visszafizetni. Megéri?
Miért nem lehet inkább még egy fél évet dolgozni érte és teljes egészsében kp-ra venni autót? Amig nem volt meg a pénzem nem vettem autót. De nekem a mai napig megvan a kocsim, az ismerőseimét meg sorra viszik el a bankok..
Én tudnék várni még akár éveket is, hogy spóroljak egy autóra, de vissza kellett mennem gyesről dolgozni, és a munkába járáshoz szükségem van autóra, mert tömegközlekedéssel nagyon körülményes, plusz a gyerekeket hordani oviba nem tudom. Mindegy, nem magyarázkodni akarok, annyi a lényeg, ha dolgozni akarok, muszáj autót vennem.
Amúgy köszi az infót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!