Önerő nélkül, havi 100ezer forintos keresettel lakáshitel?
Szögezzük le:
neked nincs semmid...
tehát te itt nem tulajdont fogsz szerezni
hanem egy POCSÉK HITELT
hajrá!
hajrá!
Szívből remélem, hogy senki sem ad neked...
a te érdekedben..
PS: a lakás pedig még most is drága…
„maximum pár hónapon belül, albérletbe pedig nem akarok, mert az ugyanaz, mint a lakáshitel, csak fizetem, fizetem, de soha nem lesz enyém a lakás.”
Kapitális ökörség…
A lakásárak reálértéken az elkövetkező 5-10 évben zuhanni fognak
Minél később veszel lakást annál jobban fogsz járni
+
a bérlakásnak vannak előnyei
pl.
mozgékony vagy
oda mész ahol van munka
a családi állapotodnak megfelelő lakást bérelsz
nem kell foglalkozni lakásfelújítással
egy csomó felesleges ktg-el nem találkozol…
lakás = befektetés
ezt sohase feledd
Kedves 20:14!
Kívánom, hogy sose kerülj abba a helyzetbe, amiben én most vagyok, vagy ha meg is történik, akkor is sikerüljön megtartani az arroganciádat...
Többieknek köszönöm a válaszokat!
Arrogancia??
Te teljesen félreértettél!!!
Ha ilyen feltételekkel „hitelhez” jutsz, akkor hihetetlenül rosszul fogsz járni!!!
Ez nem otthonszerzés, ez egy bullshit…
Ezrével mennek csődbe melletted az emberek…
És –attól tartok (de ne legyen igazam) – hogy ez még csak a kezdet…
Az alábbit pedig újra kihangsúlyoznám:
„A lakásárak reálértéken az elkövetkező 5-10 évben zuhanni fognak
Minél később veszel lakást annál jobban fogsz járni”
reálérték alatt arra gondoljál, hogy gyors infláció mellett fognak stagnálni a lakásárak
ergo
reálértéken zuhanni fognak a lakásárak
a törlesztőrészletek pedig el fognak szállni…
PS: ha engem arrogánsnak találsz, akkor mi a véleményed azokról a „pénzügyi tanácsadókról”, akik tízezreket beszéltek rá – jótékonyan, kedvesen – svájci frank hitel felvételére…
A „tanácsadók” jelentős része semmit sem tudott a valódi kockázatokról
A tájékoztatás katasztrofális volt
Szerinted, hány "boldog" hitelfelvevő volt annak tudatásban, hogy az utóbbi negyven évben a magyar infláció 80-szor, azaz NYOLCVANSZOR volt gyorsabb, mint a svájci!
1968-ban 1 svájci frank 2,5 forint volt. KÉT ÉS FÉL! Ma 215! Igen perspektivikus a világ legértékállóbb pénzében eladósodni, különösen akkor, ha a bank minden kockázatot az ügyfélre hárít!
De akár azt is mondhatnám „arrogánsan”, hogy rémálom lesz a sztori…
PS: a szomszédos Bécsben a lakosság 80%-a a bérlakásban lakik
Az átlag svájci pedig egy életet leél ingatlantulajdon nélkül…
Kedves 76%-os.
Régóta figyelem a hozzászólásaidat, és végre egy értelmes ember, aki konyít valamennyit a dologhoz.DE.Itt ilyet szigorúan tilos, mert minden leszel, amit csak el tudsz képzelni.Nem tanácsra várnak a kérdezők, hanem szánalomra, sajnálkozásra, és ha ezt nem kapják meg, akkor bizony keményen húznak lefele./Mellesleg engem lehet nyugodtan, pont nem érdekel/.Minden szó falra hányt borsó, csak akkor vesznek figyelembe, ha Te is az Ő táborukat erősíted, és ugyanabban a csapdában vergődsz.Mert a butaságukhoz még mérhetetlen irigység is tartozik.
Aki pedig ilyen jövedelemmel hitelhez folyamodik, - aki eltanácsolja tőle, azt meg minősíti - az csak tegye!!!
Köszönöm a válaszokat, természetesen megfontolom a tanácsodat, én is látom, hogy a helyzetem finoman szólva sem rózsás, de lépnem kell valamit.
Egyébként meg nem tartom intelligens dolognak, hogy valakit lebutázz anélkül, hogy akár a nevét tudnád. Nem várok szánalmat, ha azt tenném, akkor a család témakörbe tettem volna a kérdésem. Szeretném, ha bocsánatot kérnél azért, hogy ilyen hangnemben beszéltél egy tök idegenhez.
Kedves sokat kommentelő!:)
Elbeszéltünk egymás mellett, sajnálom, hogy arrogánsnak neveztelek, köszönöm a segítségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!