Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek melyik bankba...

Szerintetek melyik bankba érdemes berakni úgy kb 220-250 ezer forintot? Milyen kamatok várhatóak? Szerintetek egyáltalán érdemes berakni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 18:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

17:25 ös

És mennyi a kamatod?

Kiváncsi vagyok hova raktad be,ami neked is tetszik.

Amúgy a 6% ot nem egy évre adták?

Más helyeken ha lekötöd 1 évre és kiveszed ,akkor nem kapsz kamatot.

2011. febr. 20. 18:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát ez valami akciós betéti volt de igen tisztában vagyok azzal, hogy van az a 6%! Na mindegy csak azt sajnálom, hogy ezt az időt arra pazaroltam! Az ember ugye próbál minél jobban spórolni hát én a gyerekemnek, és a bankok ezt adják! Szóval keresgéltem befektetések között, de sok helyen nem tetszett az, hogyha szükségem van lére akkor nem tudom kivenni mert le van kötve! Szóval az Aviva Életbiztosítónál találtam olyan konstrukciót ami nekem bejött! Amúgy is láttam a reklámot, és biztosításom se volt hát belevágtam! És azt kell mondjam, hogy bejött, eddig nem csalódtam! Mondjuk biztos hozzájárult a csaj is akivel beszéltem, mert kellemesen csalódtam! Azóta is foglalkozik velem felhív tájékoztat, és amit tök jónak találok követhetem napiszintem a befektetésemet! Azért írtam le, mert biztos lesz aki le hülyéz,hogy biztosítóssal szóbaálltam, de egyszónak is száz a vége vannak még rendes emberek! És nekem ez is fontos volt!
2011. febr. 24. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!