Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most fog lejárni a bankkártyám...

Most fog lejárni a bankkártyám, és újraigényelném. Amikor már lejár, akkor 18 éves leszek. Eddig OTP Juniorom volt, most milyet érné meg igényelni?

Figyelt kérdés

Eddig Visa volt, szerettem, mert mindenhol elfogadták, külföldön is. A Mastercard, vagy a Maestro sokkal rosszabb nála? Igényeljek sima kártyát, vagy van valami, ami jobb mint a sima kártya? Gondolok itt a PayPassra, vagy hasonlókra.

Köszönöm!

2011. febr. 2. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kell semmit tenned, mert küldeni fogják maguktól a következő kártyát postai úton. Azért tudom, mert mielőtt lejárt volna bementem az OTP-be és ott mondták, hogy felesleges volt bemennem:S

Amúgy a következő is ugyanilyen Junior lesz, ezt 24 éves korodig használhatod.

2011. febr. 2. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy ez a kártya kérdés, mert sajnos a bankokban sem tudnak sokat segíteni...Nekem van egy Maestrom, az nem vmi jó, pl. interneten nem lehet vele rendelni, viszont Svájcban szerencsénk volt, hogy ilyenünk volt, mert vhol csak ezt fogadták el. A Visa Electron ugyancsak nem dombornyomott, de azért az már szerintem elég jó, általában elfogadják mindenhol, neten is. Visa Classic és MasterCard dombornyomottakat elfogadnak megint csak mindenfelé. Viszont kocsibérlés megint elég zavaros, én a Visa Electronommal természetesen nem tudtam bérelni se Olaszo.ban, se Németországban, de még a Visa Classic dombornyomottal sem sikerült...mert csak hitelkártya lett volna jó.

De szerintem ha a Visa Electronnál maradsz, azzal jó vagy, mert nem olyan drága, mint a dombornyomott kártyák...

2011. febr. 2. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne bonyolítsd túl, ha eddig ok volt, amit adtak, akkor vsz ezután is. Azért meg nem kell extra kártyadíjat fizetni, hogy "talán majd egyszer szükségem lesz rá". Ha szükséged lesz valami más funkcióra, akkor megrendeled azt a kártyát akkor.
2011. febr. 2. 17:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor nem csinálok semmit, megvárom amíg postázzák az új kártyát. És annak új lesz a száma is? Attól a bankszámlaszám ugyanaz marad? Az Otp direktbe is más azonosítóval kell majd belépnem?
2011. febr. 2. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden ua. lesz, nem változik meg semmilyen szám.
2011. febr. 2. 17:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És olyat lehet, hogy igényelek egy paypass kártyát a sima visa electron mellé? És akkor azt leigényelem most, az jó lesz mostantól 4 évig, a visa electront meg kicserélik nekem júniusban?

2011. febr. 3. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!