Na mi van, már hétvégén is hívnak a behajtó cégek?
Igen, mindent kp-ért vettünk.18 évesen voltam mikor összeházasodtunk, 1 évig albérletben laktunk, közben a férjem beindított egy vállalkozást.Nagyon rosszul ment, de azt a keveset, amit hozott, mindig visszaforgattuk, és 2 év múlva meglett a telek, amire építkeztünk, és volt egy használt kocsi, amivel jártunk.Az üzlet kezdett felfutni, a házunk szépen épülni.Szigorúan hitel nélkül.Addig egy szobában laktunk, míg a többi 5 épült.Ismét 1 év eltelt, és készen állt a házunk, később lecserélhettük a kocsit is, és tényleg, egy TV-t sem vettünk hitelre.
Nekem nagyon rossz gyermekkorom volt, a férjemnek is, így nagyon tudjuk értékelni a pénzt.Soha nem költök felesleges dolgokra, pedig ma már minden szemrebbenés nélkül megtehetném.És nagyon tudjuk becsülni, amink van.
A fiamat is erre tanítom, soha, még egy mobilt se vegyen részletre, és mindenért meg kell az életben dogozni.Tudom, hogy nagyon sokan vannak nehéz helyzetben ebben az országban, de egyszerűen muszály mérlegelni, mert ha nem, akkor annyira könnyen elszalad az emberrel a ló.
Kitartást, és sok sikert, hogy ki tudjatok mászni az adóságok csapdájából.
Húú, nagyon sajnálom a párodat.
És nincsen semmi munka lehetőség ott ahol laktok?Vagy valami átképzés, esetleg a munkaügyin keresztül?Tudom, az a legrosszabb, amikor egy középkorú férfit így elküldenek, mert nekik a legnehezebb állást találni, és saját magát ostorozza biztosan.
De aranyosak vagytok-komolyan!!!jÓL ESNEK A BÁTORÍTÓ SZAVAK nagyon!!!!
Kedves utolsó!Én nagyon átérzem a helyzetedet,engem is egyfolytában hívogatnak,sms-t küldenek,és minden,de én nem veszem már fel a telefont,mert pont velem is az történt,hogy mikor egyszer felhívtak,ugye akkor még felvettem a telefont,és egy kb. 18 éves kis rüfke a behajtó cégtől "naplopónak" nevezett ,mivel már akkor egy éve nem találtam munkát magamnak?????Na ezt nem tudtam megemészteni,hiszen az egészségem ráment erre az egész munkanélküliségre lés nélkülözésre-nagyon beteg lettem,3 havonta!!!!!kell orvoshoz mennem!!!!!BORZASZTÓ ,ami it van magyarországon, s direkt írtam ki kis betűvel....írjatok...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!