Elvihetnek egy kutyát ami a nevemen van ha tartozom egy banknak és nem tudom fizetni?
Persze!!Mindenképp....és még a poratkáidat is elviszik,azt is felszámolják:D
Isteneeem.....ez hihetetlen:S
Csak tárgyakat visznek el, esetleg haszonállat lehet még "vagyontárgy". A kutya házikedvenc, a bank számára nem képvisel értéket. Nem vihetik el.
De ha van egy mangalica kondád, amivel pénzt tudnál keresni, az már kérdésesebb.
Minden további nélkül lefoglalhatják, és szerintem meg is fogják tenni, ha látják, hogy ragaszkodsz hozzá (egyébként csak nyűg nekik, mert etetni kell, meg elhelyezni, de kedvenceknél abban bíznak, hogy ez érzékenyen érint majd, és ezért hajlandó leszel inkább kifizetni a tartozást, csak azt hagyják ott).
Lásd ezt a cikket, ha rákeresel ott a kerékpár szóra:
Megoldás lehet például visszadátumozott ajándékozási szerződés a kutyáról :P Vagy, hogy nincs ott a kutya, mikor jön a végrehajtó...
Mekkora hülyeség amit az utolsó írt!
A bank tesz rá, hogy te mihez ragaszkodsz, neki pénz kell, nem foglalkozik pszichikai hadviseléssel!
Az állatnak érzelmi értéke van, költséges a tartása. Kinek tudja eladni? Hol? El tudsz képzelni egy végrehajtót, aki egy kutyát árul egy piacon? Tele vannak a menhelyek értékes, fajtatiszta kutyákkal, szegények senkinek se kellenek.
Csúnya dolog bárkinek is tartozni, de én díjazom a ragaszkodásodat a kedvencedhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!