Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Elvihetnek egy kutyát ami a...

Elvihetnek egy kutyát ami a nevemen van ha tartozom egy banknak és nem tudom fizetni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 10:13
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
istenkém segíts..
2011. jan. 28. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Persze!!Mindenképp....és még a poratkáidat is elviszik,azt is felszámolják:D

Isteneeem.....ez hihetetlen:S

2011. jan. 28. 10:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók. Köszönöm ezeket a szép válaszokat. Talán nem ilyen stílusban kellene ezt, mert normálisan kérdeztem.. Érdeklődtem csak, ti meg itt istenkéztek. A mai világban már semmin nem lepődök meg, azért kérdeztem. De azért lehet szerintem normálisan is válaszolni... Ha meg ez nektek nem megy ne írjatok..
2011. jan. 28. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Bakker! Mikor vetted a nevedre a kutyádat? Mert attól függ! De hidd el a kutya nem kell a banknak!
2011. jan. 28. 10:56
 5/10 anonim ***** válasza:
nevemen van a kutya-hát ez tényleg röhögséges
2011. jan. 28. 11:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem értelek titeket.. Mi ebben a vicces vagy a felháborító?? Egy végrehajtó mindent visz ami az ember nevén van nem? Akkor ezt nem kérdezthetem meg? Komolyan egy értelmes választ nem tudtok adni, csak ideírtok mert olyan rosszindulatú emberek vagytok hogy az hihetetlen.. Gondolom itt mindenki jogi szakértő. Kérdeztem normálisan, minek írtok ha nem tudtok válaszolni??
2011. jan. 28. 11:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Csak tárgyakat visznek el, esetleg haszonállat lehet még "vagyontárgy". A kutya házikedvenc, a bank számára nem képvisel értéket. Nem vihetik el.

De ha van egy mangalica kondád, amivel pénzt tudnál keresni, az már kérdésesebb.

2011. jan. 28. 11:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy értékes tenyészkutyát szerintem lefoglalhat, hiszen nem házikedvenc, hanem haszonállat.
2011. jan. 28. 12:08
 9/10 anonim ***** válasza:

Minden további nélkül lefoglalhatják, és szerintem meg is fogják tenni, ha látják, hogy ragaszkodsz hozzá (egyébként csak nyűg nekik, mert etetni kell, meg elhelyezni, de kedvenceknél abban bíznak, hogy ez érzékenyen érint majd, és ezért hajlandó leszel inkább kifizetni a tartozást, csak azt hagyják ott).

Lásd ezt a cikket, ha rákeresel ott a kerékpár szóra:

[link]

Megoldás lehet például visszadátumozott ajándékozási szerződés a kutyáról :P Vagy, hogy nincs ott a kutya, mikor jön a végrehajtó...

2011. jan. 28. 16:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Mekkora hülyeség amit az utolsó írt!

A bank tesz rá, hogy te mihez ragaszkodsz, neki pénz kell, nem foglalkozik pszichikai hadviseléssel!

Az állatnak érzelmi értéke van, költséges a tartása. Kinek tudja eladni? Hol? El tudsz képzelni egy végrehajtót, aki egy kutyát árul egy piacon? Tele vannak a menhelyek értékes, fajtatiszta kutyákkal, szegények senkinek se kellenek.

Csúnya dolog bárkinek is tartozni, de én díjazom a ragaszkodásodat a kedvencedhez!

2011. jan. 29. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!