Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lakás-előtakarékosság felhaszn...

Lakás-előtakarékosság felhasználása?

Figyelt kérdés

Csatornázás kiépítésére nyitottam pár éve OTP lakás-előtakarékossági számlát.

Pár hónapja kiderült, hogy mégsem csinál csatornahálózatot a falu. Ezért a pénzt kiveszem.

Viszont ha vállalom, hogy a pénz kézhez vétele után 90 napon belül felhasználom a pénzt homlokzat-szigetelésre, akkor megkapom az állam által adott támogatást is.

Csakhogy sem helyben, sem a központi telefonszámon nem képesek megmondani, hogy elég-e, ha megveszem az anyagot, és erről mutatok be számlát, vagy az elvégzett munkát kell bemutatni. Mert azt senki nem várhatja el ugye, hogy télen fogjak neki homlokzatot szigetelni. Vagy mégis?

2011. jan. 25. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem elég. Mi annó festék számlát nyújtottunk be, de magunk festettünk. Lehet pl. a családban valaki, aki ingyen csinálja, és nem ad számlát róla...

Menj be szerintem egy otp-be és ott megmondják pontosan, mert változhattak a szabályok

2011. jan. 28. 12:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudják, sőt, a központi számon is csak a 90 napot mondták el 12-szer. Hogy el kell-e készülni a munkának addig, azt nem tudja senki. Észbontó.
2011. jan. 28. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!