Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Sajnos nagy lekvárban vagyok....

Sajnos nagy lekvárban vagyok. Kapnék-e úgy 20 milliót, hogy a fedezete egy életbiztosítás, ugyanekkora összegben?

Figyelt kérdés
Természetesen az életbiztosítást én fizetném, és a lejáratig még némi kamatot is fizetnék havi bontásokban. "Lécci" gyorsan válaszoljatok, hamar kell a segítség. Még az ismerősök ismerőseit is kérdezzétek meg.
2009. jan. 30. 23:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok. Úristen, nem irigyellek. nem tudsz egyezkedni a követelőkkel részletfizetés ügyében? ha most erre is hitelt veszel fel, főleg ekkora összeget, ennek az ördögi körnek sosem lesz vége.
2009. jan. 31. 21:46
 12/13 anonim válasza:
36%

Ha az embernek úgy fáj gyomra, ahogy még nem szokott, akkor nem pl. a vízvezeték-szerelő szomszédot kérdezi meg, hogy milyen gyógyszert szedjen rá, hanem elmegy az orvoshoz, akinek a legrészletesebben igyekszik elmondani, hogy pontosan hol fáj, és igyekszik minél több információt átadni neki a tünetekről. Az orvos pedig ezekből az információkból újabb kérdéseket tud feltenni, hogy pontosítsa a diagnózist, és ez alapján tudjon gyógymódot ajánlani. És mindezt a legnagyobb diszkréció mellett.

Ezért tanácsosabb szakértőhöz fordulni a kérdés témájában. De jó pénzügyi orvost kicsoda találhat?

Van egy cég, aki érdekképviseleti jelleggel működve alakít ki rövid, közép és hosszú távú pénzügyi terveket partnerei részére tapasztalt szakembergárdája segítségével, hogy partnereik több pénzhez juthassanak, illetve több pénzt takaríthassanak meg megfelelő biztonság mellett. A partnerek által megadott információk alapján akár 3-4, különböző területen dolgozó szakember segítségével alakítanak ki olyan összehangolt megoldásokat, amelyekhez a Magyarországon elérhető legjobb pénzpiaci termékeket ajánlják függetlenül minden pénzintézettől. A pénzügyi terveket díj- és kötelezettségmentesen dolgozzák ki a megbízóik számára időt és pénzt megtakarítva. Szeretnék ezt a szolgáltatást minél több emberrel megismertetni, hogy ezen emberek partnerekké válásával minél nagyobb kedvezményeket tudjanak elérni a pénzintézeteknél a meglévő és az új megbízóik számára. Céljuk a hosszú távú kapcsolat elégedett megbízóikkal. A szakemberek a megbízóik számára az általuk megfogalmazott célok és az adott információk alapján olyan információkkal, tanácsokkal tudnak szolgálni, amelyek meg tudják nyitni az emberek szemét a lehetőségek irányába, amelyek újabb célokat hozhatnak előtérbe és ezek újabb megoldások kidolgozását teszik lehetővé.

Javaslom a továbbiakat privát levélben folytatni.

2009. febr. 1. 14:36
 13/13 anonim válasza:

Sajnos nekem is rossz tapasztalatom van. Most váni kell 90 napot, ha felmondom a befektetésem.

Felmondtam, és mivel kell a pénz,hát áthidalóhitelt vettem fel rá. A NÁLUK LÉVŐ PÉNZEM 65 %-át adták csak. Ennyire bíznak a saját befektetésükben. :o(

2009. febr. 5. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!