Miért vették el a folyószámla hitelkeretemet?
Az OTP-nél vagyok, -500.000 hitelkeretem volt, de sajna a mostani időkben ezt ki is kellett használnom.
A havi rendszeres jövedelmem változó 160-200e jön a kártyára, dec-ben a jutalommal együtt 260-et kaptam.
Erre ma nem tudtam pénzt felvenni.
Bementem az OTP-be, és azt mondták, hogy mivel a cégem nem írta a közleménybe az utolsó 3 hónapban, hogy munkabér, hanem csak annyit, hanem csak az aktuális dátumot és a nevemet ezért megszüntették a hitelkeretemet.
Normális dolog az ilyen?
Csinálhatnak ilyet?
Tudnám igazolni a munkahelyemről bevitt munkáltatóival + bérpapírral, de az sem jó nekik.
Mit tehetek?
Segítsen valaki.
Szerintem is tök mindegy, hogy magyar, vagy nem magyar, de egy a lényeg! Minden bank üzleti vállalkozás, nyereségorientált, ezért nincs szociális érzékenysége, azt a szabályt hozza a hitelei kihelyezéséhez, ami neki a legmegfelelőbb és nem fogja érdekelni, hogy a hiteligénylőknek tetszik, vagy nem.
Tehát igen, normális dolog az ilyen, csinálhat ilyet. Bármikor megteheti, hogy leállítja, vagy megszünteti a keretedet, ha nem felelsz meg az ő belső szabályainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!