Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Adnak vályogházra felújítási...

Adnak vályogházra felújítási hitelt?

Figyelt kérdés
10 millióért vesszük meg, olyan 4 millióért újítanánk fel.
2010. dec. 22. 20:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
10 millióért vályogházat??? Atya ég!Amúgy szerintem vályogházra nem biztos hogy adnak:(
2010. dec. 22. 20:57
 2/19 A kérdező kommentje:
8 milliót ér a telek...És a ház amúgy nem bontandó, csak nem fiatalos.
2010. dec. 22. 21:00
 3/19 anonim ***** válasza:
nem nagyon adnak. akkor már inkább a telekre szabad felhasználású jelzáloghitelt,és abból fel is újíthatod a házat. de borzasztó drága,nálunk egy vályogház 2-3 M ft hatalmas telekkel.
2010. dec. 22. 21:18
 4/19 anonim ***** válasza:
Minek neked egy vályogház? Ennyiből már egy panelt kapsz Pesten, ott meg talán munka is akad :P
2010. dec. 22. 21:20
 5/19 anonim ***** válasza:
nekünk is vályogházunk van és mi is 10 milliós hitelre vettük vagy 6éve..
2010. dec. 22. 21:24
 6/19 anonim ***** válasza:

de abból a pénzből futotta az újításra is

utolsóvoltam

2010. dec. 22. 21:27
 7/19 anonim ***** válasza:
12%
Hát nekem nem kéne ingyen se, az biztos. De hát ízlések és pofonok...
2010. dec. 22. 21:27
 8/19 anonim ***** válasza:
valakinek még ingyen sem kéne, valaki isteníti. miért?
2010. dec. 22. 23:19
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

szia,

hiteltanácsadó vagyok. Elvben adnak, de gyakorlatban nagyon negatívan állnak a vályogházhoz. Pl. a vizes vályogházat nem szeretik. Ha a vályogház vízelvezetése megoldott és száraz, akkor én azt csinálnám a helyetekben, hogy a 10milliós vételárnál nem fizetném ki a teljes összeget, hanem lakáshitelként venném fel a hitelt. Lakáshitelt szerintem jobban kapsz, mint felújítási hitelt. Szívesen segítek, ha írsz privit.

2010. dec. 22. 23:50
 10/19 anonim ***** válasza:
33%

Hát nekem azért nem kéne, mert ezek tipikusan falun vannak. Meg csak a baj van vele, szétesik, felújítani kell, meg állandóan foglalkozni vele.

Minek? Én el tudok tekinteni a kerttől, meg telektől (úgyse lenne időm foglalkozni vele), inkább ezért a pénzért vennék a helyedben - ahogy tettem is - egy kis panellakást Pesten. 56 nm2, két szoba, konyha, WC, fürdő, kamra, erkély - mi kell még? Nem kell tüzelőt vennem télire, nem kell attól félnem, hogy rámrogy, nem kell állandóan karbantartani, meg a gondnok úgyis megcsinálja a lépcsőház meg a többi karbantartását, neked elég csak belül a lakással foglalkoznod, és ami a legfőbb, itt azért általában mindig lehet valami melót találni helyben, nem úgy, mint falun. Belül meg úgyis úgy rendezed be, ahogy akarod.

Nekem ez sokkal jobb, mintha állandóan azzal kéne foglalkoznom, hogy hogy hozzam élhető szintre a lakást. Ugyanazért a pénzért.

2010. dec. 22. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!