Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Egy kis takarékszövetkezethez...

Egy kis takarékszövetkezethez kéne pénzt befizetnem, hogy tudom ezt megtenni?

Figyelt kérdés
Most foglalom a szállást a nyaralásunkhoz, és előleget kéne küldenem. Vidékre megyünk, és a szállásadónak a helyi takarékszövetkezetnél van számlája. Ennek a takaréknak csak néhány fiókja van az országban. Utalni a bankszámlámról nem szeretnék. Korábban egyszerűen bementem a bankba ahol az illetőnek számlája volt, és befizettem a számlájára a pénzt. Igen ám, de míg OTP meg MKB stb. szinte minden sarkon van, most az ellenkezője a helyzet. Milyen más mód van még, hogy eljuttassam a pénzt a célhoz? Köszönöm előre is!
2010. dec. 22. 00:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Rózsaszín postautalványon a bankszámlaszámra fizetsz be pénzt. Ez neked plusz költség. Így nem marad semmi nyoma a befizetésnek, csak az a papíros, amit a postástól kapsz. [Mert gondolom ez az oka annak, hogy nem akarsz utalni...]
2010. dec. 22. 08:40
 2/3 anonim ***** válasza:
A postai rózsaszín csekkesről először kérdezd meg azt is, akinek a számlájára akarod utalni a pénzt, mert az ilyennél nemcsak te fizetsz feladási díjat, hanem akinek a számlájára utalod, annak a számláját is megterhelik valami plussz jutalékkal. Akkor inkább a lakcímére add fel, azért a fogadó félnek nem kell fizetnie.
2010. dec. 22. 13:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért, a banki befizetés esetén nincs jutalék, dehogynem! A vállalkozói számlák esetén egy-két elenyésző kivételtől eltekintve pont ugyanúgy van a készpénzbefizetésnek jutaléka, mint ha az összeg postacsekken érkezik...
2010. dec. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!