Cofidisnél igénylés után "Kérjük, várjon! " felirat az MI?
Figyelt kérdés
3 lépésben lehet hitelt igényelni online. 1. lépés mikor kitöltöd az adatokat. Elküldöd.
Ennyit írnak: "Kérjük, várjon!"
Mire??? :D
2010. nov. 25. 08:35
1/4 anonim válasza:
Soha ne vegyél fel Cofidist! 3éve fizetem, és még mindig csak a kamatnál tartok!
2/4 anonim válasza:
Pedig csak 200.000 ft-ot vettem fel.
3/4 A kérdező kommentje:
Hú basszus, nagyon elbizonytalanítottál. Igazából nem is láttam sehol a táblázatot a törlesztésről. Nagyobb rablók lehetnek, mint a Provident? :(
Köszi hogy írtál, átbogarászom a szerződési feltételeket!!
2010. nov. 25. 09:54
4/4 anonim válasza:
Hát ha ilyen 1-200 ezret akarsz felvenni, akkor jobban jársz, ha pár hónapig összehúzod a nadrágszíjat és összeszeded a pénzt. A kaján pl. iszonyatosan sokat lehet spórolni, havi 15 ezerből már egész jól ki lehet jönni főzelékekkel és rokonaival. Max. egy év alatt összejön az a pénz, amit amúgy sok évig kellene törlesztened. Plusz ha kiszámolod, hogy kamatokkal együtt mennyibe került az adott termék, rájössz, hogy kva drága volt... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!