Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit érhet ez az óra? (...

Mennyit érhet ez az óra? ( Kép lent ) Felirat a belsejében: UNITED STATES OF AMERICA vane gy iylen felirat is :INGOD WE TRUST és feketével egy ilyen : JB MORRIS vannak " testvérei" azok milliós összegbe kerülnek. Ez is annyi?

Figyelt kérdés

a testvére: [link]

Az enyém : [link]

2011. febr. 11. 15:25
 1/7 A kérdező kommentje:
jah! és midnegyiknek a belsejében sas van
2011. febr. 11. 15:26
 2/7 A kérdező kommentje:
vagyis számlapján
2011. febr. 11. 15:26
 3/7 anonim válasza:
Hacsak nem arany a tied is, akkor nem ér annyit. Vagy akármennyit.
2011. febr. 11. 15:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Az első képen egy 18 karátos arany óra van..Bár szerintem ez sem milliós érték,de drága lehet .Ami neked van az egy gagyi olcsó utánzat..Nekem is van pont ilyen.Talán 2000 forintért vettem.

Ha a tied is arany lenne akkor kell hogy legyen papír róla..Olyan garancia kis könyv..Drága milliós tárgyakhoz kötelező adni..

2011. febr. 11. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Elég rossz minőségű a fotó amin a te órád van,de az tuti nem arany..még így is látni,hogy olcsó utánzat.
2011. febr. 11. 15:38
 6/7 A kérdező kommentje:
jah csak én ugy találtam :D
2011. febr. 11. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 5000 Ft-ért megvenném, ha érdekel írj!
2011. febr. 11. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!