Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha lakastakarekossagi kasszat...

Ha lakastakarekossagi kasszat nyitok, akkor kötelezö 8 ev utan (ha annyira kötöm) lakast venni, vagy köthetek arra a penzre mondjuk meg 4 evest, amig meg gyüjtök hozza?

Figyelt kérdés
Remelem, erthetöen irtam le. Nezegettem a lehetösegeket, de ha a legmagasabb összeget is valasztom, tehat 20.000 ft-ot fizetek 8 evig havonta, az akkor is csak par millio ft, tehat mindenkepp hitel kell hozza. Ha en hitel nekül akarok venni egy lakast, megtehetem ezt?
2010. nov. 12. 11:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A Kormányzat lakáspolitikai intézkedései

[...] Csak az új szerzôdésekre szûnt meg az ún. szabad felhasználás lehetôsége."

Huh. Reméltem is!

2010. nov. 12. 20:44
 12/15 A kérdező kommentje:
azert az eleg csunya kib.szas lett volna, ha megköttetik veled ugy, hogy 8 ev utan arra költöd, amire akarod, aztan inkabb ugy döntenek, hogy megsem. Meg szerencse, hogy nem igy törtent.
2010. nov. 12. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:

"azert az eleg csunya kib.szas lett volna"

Hát, a most visszamenőlegesen kivetett 98%-os különadó után már semmin nem csodálkoznék.. :-/

2010. nov. 12. 21:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Bocs, a rosszul informaltsagomert, de az micsoda, es mire vonatkozik?
2010. nov. 12. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:
A 2mft feletti végkielégítésekre
2010. nov. 12. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!