Nem úgy van, hogy a devizahitelek törlesztőrészletét a bankoknak már kötelező középárfolyamon számolni?
Figyelt kérdés
Ma vonták le az ehavi törleszőrészletet (Unicredit, szabad felhasználású jelzáloghitel, CHF) és eladási árfolyamon számolták, pedig mostanában középárfolyamon szokták.
Úgy emlékszem, hogy volt erről valami kormányintézkedés is, hogy kötelező a középárfolyam vagy az csak a lakáshitelekre vonatkozik?
Bocsi, ha értelmetlenül fogalmaztam, csak nagyon sietek.
Köszi a válaszokat!
2011. jan. 25. 15:10
1/5 anonim válasza:
Nekünk CIB CHF autó, és eladásin számolnak (múlt héten fizettem be) Ha jól tudom, csak tervbe van véve, hogy középárfolyamon számoljanak, de még nem hatályos.
2/5 anonim válasza:
igen, sajnos ez csak a lakáscélú hitelekre vonatkozik
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
Megkérdeztem az Unicreditnél, jan. 1-től újra eladásin számolnak, csak egy kedvezmény volt részükről, hogy pár hónapig a középárfolyamot alkalmazták.
Amúgy igen, csak a lakáshiteleknél lett kötelező a középárfolyam.
2011. jan. 26. 14:28
4/5 DanaS válasza:
A középárfolyam nem a lakáscélú hitelekre vonatkozik csak?
5/5 DanaS válasza:
Bocs, nem frissítettem és csak a kérdést láttam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!