Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Vajon valós hogy közel 2%-al...

Vajon valós hogy közel 2%-al jobb lakáshitelt kapok egy hitel tanácsadón keresztül?

Figyelt kérdés
Már túl szép ahoz hogy igaz legyen, és tartok tőle hogy átverés
ma 18:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg kevesebb akkor valós de ő is pénzintézettel áll kapcsolatban.
ma 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez így általánosságban biztos nem igaz, de valóban be tudhat tenni egy kedvezőbb kategóriába, ami mondjuk számít 0,25-0,5%-ot. Már egy adott banknál, mivel több bankkal is kapcsolatban van, ezért ő ismerheti a neked legkedvezőbb ajánlatott és bankok között lehet 1-2 % különbség is.
ma 18:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a bank.
ma 18:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Én 8.1%-ot kaptam, rajta keresztül 6.1%

Holnap beszélek a bankkal hogy ez valós lehet-e, vagy átverés.

ma 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek nézzed meg a bank oldalát és a kondiciókat. Lehet ott lesz az a 6.1% pár feltétel mellett amit te nem jelöltél meg, a hitelügyintéző pedig okosabb volt és tudta, hogy jogosult vagy rá.

Vagy lehet az is, hogy neki valóban van egy ilyen "kedvezménye" a banknál.

Ha leírod melyik bank és pontosan melyik termék, akkor meg tudjuk nézni.

ma 19:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Lehet hogy megvan. Én végig fix ajánlatot kaptam, a hitel tanácsadó pedig 10 éves kamatperiódussal számol.

K&H Minősített Fogyasztóbarát lakáshitelt, 45M ft. 15 év.

ma 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az bizony nem egy utolsó dolog.

Az ilyen hitelügyintéződ dobd a kukába. Valóban átver.

Neki fel kéne ajánlania több lehetőséget, pl ezt, hogy van fix és változó kamatú hitel is.

ma 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó mondjuk, hogy 10 vagy 15 év fix a mostani közepes kamatszint mellett olyan sokat nem oszt nem szoroz.. mehet majd lejebb is meg feljebb is.

A bankmonitor ajánlatai között vannak 7%-osak, a k&h valóban 8 körül van. A 2% engedmény gyanúsan soknak tűnik.. de a végén úgyis a bankkal kötsz szerződést..

ma 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Van végig fix kamatú lehetőség 6,15%-on 15 és 20 éves futamidővel is, szintén csak kiemelt közvetítőn keresztül lehet elérni, de nem a K&H-ban.
ma 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!