Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi most rövid, középtávon a...

Mi most rövid, középtávon a legjobb banki termék?

Figyelt kérdés
Állampapír helyett. Kicsivel lehet kockázatosabb, de ne nagyon, közepes kockázatúig lehet. Cserébe megérje kifizetni az állampapír 1% eladási költségét is.

jan. 28. 14:59
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"Ha magas hozamot szeretnél, kockázatosabb eszközökbe, pl. részvényekbe kell fektetned."

Nem ragaszkodom a magas hozamhoz, ez félreértés...a 6,5 amit a kincstár ennél magasabbat. Ha ez magas hozam, akkor viszont igaz, magas hozamot szeretnék.

jan. 28. 17:23
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Engedd el.

Jó lesz neked az az állampapír.

Ha ennyire vakon vagy hozzá hogy mi a realitás hozamok terén, akkor hozamígéretekkel csak át fognak téged vágni de nagyon.

jan. 28. 17:31
 13/24 anonim ***** válasza:
Ingatlanfedezet mellett forgasd meg a pénzed. Olcsó vidéki ingatlanokkal.
jan. 28. 17:33
 14/24 A kérdező kommentje:
"ennyire vakon vagy hozzá hogy mi a realitás hozamok terén, akkor hozamígéretekkel csak át fognak téged vágni de nagyon." Egyenlőre itt semmi olyan konkrét banki terméket nem láttam volna, ami 6,5nél több lenne.
jan. 28. 17:44
 15/24 A kérdező kommentje:

"Ingatlanfedezet mellett forgasd meg a pénzed. Olcsó vidéki ingatlanokkal."

Köszönöm, de csak banki termék érdekel.

jan. 28. 17:45
 16/24 anonim ***** válasza:
60%
Hagyok neked egy pár percet, hogy elgondolkozhass rajta, hogy vajon miért nem.
jan. 28. 17:45
 17/24 anonim ***** válasza:
60%

"Egyelőre itt semmi olyan konkrét banki terméket nem láttam volna, ami 6,5nél több lenne."

Mert nincs olyan. Leírtam az #1 válaszban.

jan. 28. 17:48
 18/24 A kérdező kommentje:

"Hagyok neked egy pár percet, hogy elgondolkozhass rajta, hogy vajon miért nem."

Szerintem ehhez nem kell annyi. Nincs itt olyan jelen pillanatban, aki a sok bank még sokkal több termékét alaposan, jól ismerné. Minden egyes banknak rengeteg terméke van, nem egyszerű mindet jól ismerni.

jan. 28. 17:51
 19/24 A kérdező kommentje:
A másik verzió, hogy nincs olyan ami jobb lenne. Még én sem találtam ilyet.
jan. 28. 17:51
 20/24 anonim ***** válasza:
60%
Akkor ne hidd el, amit mondunk, járj utána!
jan. 28. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!