Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Online számlanyitáskor egyálta...

Online számlanyitáskor egyáltalán nem kell besétálnom a bankfiókba?

Figyelt kérdés

Nem azért mert lusta lennék rá hanem mert külföldön vagyok.

K&H banknál is van online opcio de azt nem akarom hogy utána nekem be kelljen menni valami kódért vagy borítékért hogy érvényes legyen a számlám.

jan. 19. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell. Postán küldenek dokumentumokat az állandó lakcímedre, amit alá kell írni és visszaküldeni. Vagy ha van DÁP-od, akkor digitális aláírással is működik, akkor nincs posta.
jan. 19. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nem kellett semmit aláírni. A videohívásban nyitottam bankszámlát és elég volt az ott elhangzott nyilatkozat. Papírokat sem küldtek.

Egy dolgot nem tudtam online elintézni. Haláleseti meghatalmazást csak személyesen lehet adni. Ez fura de lehet hogy valami törvényi előírás miatt.

jan. 19. 14:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Melyik banknál nyitottál számlát 2es?
jan. 19. 15:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Gránitbank
jan. 19. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!