Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Minuszban lesz e a bankszámlám...

Minuszban lesz e a bankszámlám? Vagy lesz e bármi következménye ennek?

Figyelt kérdés
Hello, na az volt hogy júliúsban nyitottunk szüleimmel az MBH Banknál bankszámlát, és volt egy ilyen számlanyitási akció ha nyitsz számlát és csinálsz tranzakciót akkor elutaljak azt a 30.000 Forintot. Az volt hogy az idős hölgy azt mondta hogy a számlanyitást követően 3 hónap mulva megkapom a pénzt ha teljesítettem a feltételeket. Letelt majd semmi. Küldtünk panaszbejelentést majd aztán hosszas várakozás után megkaptam az összeget. Elköltöttem. Aztán rá 3 héttel újra megkaptam azt a 30.000 Forintot. Tettem bejelentést mivel nem akarok szarba kerülni. Az a probléma hogy költöttem belőle 7000 Forintot. Szerintetek minuszban lesz-e a bankszámlám miután kiolvasták a bejelentésemet?

tegnap 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:
29%
Elvileg a bank hibája miatti utalásért az ugyfélnek nem kell felelnie. Nem ártana ismerni a szabályzatot.
tegnap 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Termeszetesen minuszban lesz. Amit az egyes ir az baromsag.

Jogalap nelkul tettel szert a masodik 30kra, igy azt a bank visszakovetelheti es valoszinuleg vissza is fogja szedni. Igy az egyenleged minusz 7k lesz, amit majd mindenkepp vissza kell tolteni.

ma 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!