Ha cserépkályhával lehet fűteni egy házat, abba a bank beleköt hitelfelvétel szempontjából?
A ház 62 nm, egy cserépkályha van a nappaliban. Én úgy tudom, hogy kell lennie fix fűtőtestnek minden szobában. Valóban így van, vagy eltérnek ettől a bankok?
Nem CSOK és társai, sima piaci hitel.
Nyilván idővel kiépítenénk egy normális kényelmes fűtésrendszert, de hitelt ebben az állapotában igényelnék, így venném meg.
Köszönöm a válaszokat.
Én egy hitelszakértővel beszéltem, mert egy ideje már téma a házvásárlás. Nekem a klíma és a fűtőpanel is jó lenne fűteni, szerintem nincs velük gond. Az a hölgy azt mondta, hogy érdemes a jelenlegi tulajdonossal beszélni, hogy megcsináltassa a fűtést. Ez szerintem az esetek 99%-ában nem opció.
Aztán tolódott a házvásárlás, nem foglalkoztam a témával. Egy banki hitelügyintéző viszont azt mondta, hogy nem gond, ha nincs kiépítve fűtésrendszer. Szóval akkor döntsd el... Ha meg már minden megvan, ott állsz a hitelkérelemnél, nem akarsz pofára esni, hogy a cserépkályha miatt elutasítanak.
Ezért tettem fel itt a kérdést, hátha több embernek van ebben konkrét tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!