Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nővérem könyörög,hogy menjek...

Nővérem könyörög,hogy menjek el neki kezesnek hitelfelvétel miatt?

Figyelt kérdés

Erre én nemet mondtam.

Úgy olvastam,hogy követelmény a bejelentett munkahely és havi 150000ft fizetés. Nekem jelen pillanatban egyik sincs. Ha lenne akkor igazolnom kellene,hogy tényleg rendelkezem fix havi fizetéssel.Akkor nagy rá az esély,hogy én nem lehetek kezes?

Amúgy sem vállalnàm el csak akkor tudnék nàla erre hivatkozni.

dec. 30. 10:01
 1/5 anonim válasza:
85%
Nem lehetsz kezes.
dec. 30. 10:23
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
Max kezeslábas
dec. 30. 11:40
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Jövedelem nélkül semmire nem megy veled. Másrészt ilyet soha ne vállalj, ha nem fizet vihetik mindenedet.
dec. 30. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Gonoszságnak tűnik, de tényleg ne vállald el. És nemcsak azért, amiért a 3. ír. Azért is, mert ha a bank, a munkahely, kolléga, barát és legutoljára a családból senki sem kölcsönöz, akkor annak van oka. Ő se vállalná el, ha erre kérnéd és nem gonoszság miatt.
dec. 30. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Én voltam kezes nagyon régen egy rokonomnak. Soha többet! Nem volt belőle károm, de idegeskedésem rengeteg.

Onnantól kezdve nem mentem el kezesnek még a tesómnak sem, pedig jó a viszonyunk. Nem bíztam benne.

Aztán a főnökömnek mégis elmentem, majd ő is kezességet vállalt az én hitelfelvételemhez. Benne teljes mértékben megbíztam, tudtam, hogy nem fog kellemetlen helyzetbe hozni, mint ahogy én sem őt. Így is tettünk.

Furcsa, de egy "vadidegenben" jobban megbíztam, mint a saját rokonaimban.

Van ilyen...

tegnapelőtt 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!