Inkasszó esetén le fogja vonni ebben az esetben a maradék összeget a végrehajtó számlámról?
Figyelt kérdés
Inkasszálták a vállalkozói számlámat, így ami összeg volt a lakosságin, azt átvezették a vállalkozóira és levonták belőle, amennyit tudtak. Viszont ez nem fedezte a teljes tartozást, illetve megmaradt az a rész, amit nem tudtak levonni (60+70.000 ft). Ezt a 130.000 ft-ot visszautaltam a lakossági számlámra, viszont ez meg le van tiltva, nem tudom se felvenni, se átutalni máshova. Ehhez a 130.000 forinthoz kell még kb 80.000, hogy a teljes tartozást levonják, amit be is tudnék ma fizetni, de többet nem. A lényeg az, hogy ez esetben levonják a teljes 210.000 forintot (ennyi kéne még, hogy rendeződjön), vagy megint meghagynak belőle valamennyit? (Mivel ez a 130 ezer az a meghagyott összeg, amit nem vonhatnak le elvileg.) Nekem az lenne jó, ha levonnák, mert holnap érkezik utalás a számlámra, és szeretnék hozzáférni már holnap.jan. 13. 13:28
1/1 anonim válasza:
Ha befietsz 80at azt levonjak, a 130at nem.
De holnap ha erkezik penz akkor a maradekot levonjak es kesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!