Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Revoluton mikor von a Tax...

Revoluton mikor von a Tax Team Security 200 forintokat és miért?

Figyelt kérdés
Újabban heti 1x általában szokott, régebben ritkábban, nem tudom, hogy mi az összefüggés. Vagy hogy mi miatt von. Annyi netes utalásom nincsen, bár lehet heti egyet-egyet mostanában nem az OTPn intéztem. Használok egyszer használatos kártyát, lehet amiatt von? Sosem jöttem rá. Köszi a választ!

jan. 4. 21:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Másik opció: több pénzt mozgatok, mint havi 75.000 ami a régi limit volt az ingyenes fiókban (?)
jan. 4. 21:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Egyébként heti 200 forint az semmi... nem igazán hat meg csak erdekel
jan. 4. 21:39
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a dijat nem a Revolut vonja, hanem a Revolutos kartyadat terheli be egy Tax Team Security nevu ceg. Hogy ok miert es milyen idokozonkent teszik ezt meg, azt toluk kellene megerdeklodnod.
jan. 4. 21:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Valakik csórják a pénzedet, akiknek megadtad a kártya adataidat.
jan. 4. 22:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Magyar cég elvileg, de akkor utánanézek! Mit lehet tenni csalásnál?
jan. 5. 09:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Kártyatiltás? :/
jan. 5. 09:00
 7/13 felkelhetetle ***** válasza:

6

Írnod kell a Revolutnak (angolul)

jan. 7. 07:45
 8/13 felkelhetetle ***** válasza:

Amúgy, ha neked havi 800 Ft illetve évi 9600 Ft semmi, akkor nyugodtan adakozz a csalóknak, elvégre nekik is megkell élni valamiből. :D

Te csak dolgoz szorgosan, hogy nekik legyen mit leemelniük. ;))

jan. 7. 07:49
 9/13 A kérdező kommentje:

Abban az esetben nem zavart volna, ha mondjuk egyes átutalások után ellenőriznek, ami hasznos lehetne, amennyi csalás van. Egy boltban hagytam a pénztárcám egy fél napra sajnos későn vettem észre. Visszakaptam mindenem, letiltottam minden kártyámat aznap kivéve ezt, ezt a Revos kártyát csak ideiglenesen. Úgy fest a böcsületes megtaláló nem volt becsületes, franc se gondolta volna, hogy pont a Revon ilyet csinálnak... megadta az adataim ennek a cégnek, vagy egy kártyás vásárlás során is ellophatták az adatim, sosem derül ki! De akkor tiltatom és kérek másikat. Az OTPm havidíja több, mint 1200 forint... azt is kell fizetni, mert EPm és Szép kártya is azon van.

De akkor ez nem Revos költség csak lopás. Ennyit akartam tisztázni.

jan. 7. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Mi a végső válasz? Tényleg lopás volt? Megoldódott kártyacserével?
febr. 3. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!