Revoluton mikor von a Tax Team Security 200 forintokat és miért?
Figyelt kérdés
Újabban heti 1x általában szokott, régebben ritkábban, nem tudom, hogy mi az összefüggés. Vagy hogy mi miatt von. Annyi netes utalásom nincsen, bár lehet heti egyet-egyet mostanában nem az OTPn intéztem. Használok egyszer használatos kártyát, lehet amiatt von? Sosem jöttem rá. Köszi a választ!tegnapelőtt 21:38
1/6 A kérdező kommentje:
Másik opció: több pénzt mozgatok, mint havi 75.000 ami a régi limit volt az ingyenes fiókban (?)
tegnapelőtt 21:39
2/6 A kérdező kommentje:
Egyébként heti 200 forint az semmi... nem igazán hat meg csak erdekel
tegnapelőtt 21:39
3/6 anonim válasza:
Ezt a dijat nem a Revolut vonja, hanem a Revolutos kartyadat terheli be egy Tax Team Security nevu ceg. Hogy ok miert es milyen idokozonkent teszik ezt meg, azt toluk kellene megerdeklodnod.
4/6 anonim válasza:
Valakik csórják a pénzedet, akiknek megadtad a kártya adataidat.
5/6 A kérdező kommentje:
Magyar cég elvileg, de akkor utánanézek! Mit lehet tenni csalásnál?
tegnap 09:00
6/6 A kérdező kommentje:
Kártyatiltás? :/
tegnap 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!