Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Revoluton a külföldi meghívott...

Revoluton a külföldi meghívottam hogyan tudná teljesíteni a feladatokat hogy megkapjam a bónuszom?

Figyelt kérdés

Na szóval a lényeg hogy faterom külföldön él, egész pontosan Németországban, nemrég rá vettem hogy regisztráljon be revolutra mert tök jó dolog, és be is regisztrált a linkemmel.

Amikor meghívok valakit Revolutra ahhoz hogy megkapjam a bónuszom ugye a meghívottamnak utolsó feladata hogy minimum 3x1250Ft értékben vásároljon revolut kártyával. Eddig Magyarországon élő emberekkel teljesen zökkenőmentesen zajlott ez a sztori, de most amikor a faterom beregisztrált és rendelt 3 alkalommal az Amazonról, egyszerűen nem jelzi nekem hogy teljesült volna az említett feltétel (minimum 3x1250Ft értékű vásárlás) pedig bőven 20€ feletti vásárlásokról, rendelésekről beszélünk.

Amikor Revolut supportot megkérdeztük, azt mondták hogy mindegy milyen pénznemben fizet, tehát nem azzal van a baj hogy euró, viszont amikor arról kérdeztük a supportos hölgyet hogy lehet-e azzal a baj hogy Amazonról történt a vásárlás és az nem számít bele (mert ugye van ilyen külön cucc hogy nem minden típusú vásárlás számít, pl giftcard meg szerencsejáték feltöltés) az elfogadható típusú vásárlásokba, a supportos hölgy nem tudott érdemi válasszal szolgálni, csak azt mondta el ami már alapból is levolt írva hogy milyen vásárlások számítanak bele.

Szóval ha valaki tud valamit hogy mi lehet a baj az légyszi segítsen mert nemsokára lejár a határidő és nem tudjuk miért nem számít bele a három minimum 1250Ft értékű vásárlásba a 3db 20€ Amazon rendelés.

nov. 29. 00:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Forintot kellene költeni
nov. 29. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!