Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A munkáshitelt fel lehet...

A munkáshitelt fel lehet használni arra, hogy lakáshitel felvételéhez önerőként használjam?

Figyelt kérdés
El szeretnék költözni és nyilván a legjobb verzió az lenne, ha lakást tudnék venni, viszont alig van 1m félretett pénzem. Van párom, de gyereket nem szeretnénk vállalni semmiféle csok és társaira, tehát csak a lakáshitel játszik szerepet amihez szükségeltetik az önerő. tehát a munkáshitelt fel tudom így használni? Mert szabad felhasználású ugyan, de ilyesmit nem láttam, vagy hallottam még hogy lehet, vagy sem.
tegnapelőtt 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos igen.
tegnapelőtt 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A munkáshitel - mint Te is írod - szabadon felhasználható hitel, tehát arra használod, amire akarod. Ha köménymagot veszel belőle arra, ha lakásba beleforgatod arra, rajtad áll.
tegnapelőtt 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a munkáshitelek meglökik majd a ingatlan árakat.
tegnapelőtt 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Leírom századszorra is. Akinek olyanok az anyagi lehetőségei, hogy meg az önerőt sem tudja összeszedni, az ne vegyen fel hitelt, mert baromi nagy gáz lehet belőle ha valami balul sül el.
tegnapelőtt 20:40
 5/5 anonim ***** válasza:
80%
Bele lehet önteni a lakáshitelbe, de hitelfelvételnél biztos látják, hogy összességében -3 millió forintod van nem +5. Szóval szerintem ha nincs meg magadtól a 10% akkor kétlem, hogy hagyják.
tegnapelőtt 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!