Kölcsön a nyakamon, és nincs miből fizetni. Mit tegyek?
Vettünk autót barátnőmmel a szüleim segítségével. Akartam lízingre felvenni autót, vagy kölcsönt felvenni a bankból. Szüleim azt mondták, hogy ne vegyek lízingre autót, se kölcsönre. Szüleim felajánlották, hogy kisegítenek. Adtak kölcsön 7000€. Fogom havonta fizetni nekik.
Szüleim azt szeretnék, hogy 1 év alatt fizessem ki nekik ki az egész összeget 7000€. Csakhogy az nem fog olyan könnyen menni ahogy ők elképzelik.
390€ benzín, 150€ a gáz, villany, víz, ennivalóra. 500€ havonta az szülőknek, 65€ a telefonért fizetek, és nem marad semmi pénzem, még mínuszban leszek. Nem tudom hogyan képzelik ezt ők el. Nem tudom hogyan fogom nekik ezt fizetni, és még várok büntetést a rendőrségtől mert balesetem volt, és büntetést fogok kapni, csak nem tudni, hogy mennyit. 300€ - 1300€-ig várható a büntetés.
Mit tegyek? Kérlek segítsetek.
Kölcsönt felvehetek 1000€ 0% kamattal, 20 hónapra, 50€ havonta fizetni.
Kérlek segítsetek, adjatok tanácsot hogy mit csináljak..
És kapásból baleseteztél is vele...
Csak gratulálni tudok.
Semmi felelősségérzeted nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!