Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP-s ATM-ből revolut kártyáva...

OTP-s ATM-ből revolut kártyával készpénzfelvétnél nem adott ki pénzt de a számláról levonta azt. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Édesanyám próbált felvenni 50 ezret revolut kártyával december elején amit csak most mondott. Hallotta hogy számolja a pénzt a gép de azután elmaradt a kifizetés és nem csak ő nála volt így. Idős és nem igen érti ezeket de bement az OTP-hez és azt mondták a revoluttal kell felvennie a kapcsolatot ők ezzel nem tudnak mit csinálni. Azt ATM-nél lévő számot is felhívta de ugyanazt a választ kapta. Köszönöm szépen a segítségéteteket!

dec. 30. 13:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Myinden bizonnyal a Revoluttal kell felvenni a kapcsolatot.
dec. 30. 13:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt a telefonszámot kell felhívni ami az automatán van. A szerviz látja, hogy benne maradt a pénz és az OTP bank sztornózza a tranzakciót. A Revolut ezzel nem tud mit kezdeni, mert ő nem tudja, hogy nem jött ki a pénz. Egyébként egy valamire való ATM érzékeli a hibát és letilt, szóval ha többen is így jártak, az egy elég súlyos hiányosság az OTP részéről.
dec. 30. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:

ATM ilyet nem igen tud csinálni, ha hallotta, hogy számolja a pénzt, akkor a gép nem volt hibában, tehát a kifizetés nagy eséllyel megtörtént.

Az nem lehet, hogy a gép kiadta a pénzt, de ő nem vette el, majd a gép visszahúzta? Esetleg a következő ember gyors elvette?

Több éve dolgozom ATM-ekkel, rengeteg felháborodást láttam (főleg idősektől), hogy "nem ad pééénzt" "nem adta vissza a kártyám" stb miközben szabad szemmel láttam, hogy a gép jól működött.

(Volt aki fél milliót hagyott ott, majd nem értette mi a bajom, mikor szóltam, hogy gyorsan vegye el onnan...)

jan. 2. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!