Hitelbe szeretnék venni laptopot, viszont most lett munkahelyen, mert ott hagytam az egyetemet. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Mostani laptopom tönkrement, szeretnék egyet venni. Van egy ami csak 4000ftos /36havi törlesztő de nincs 3 hónapos munkaszerződésem, júl 8. Óta dolgozom.júl. 28. 18:04
1/10 anonim válasza:
Nincs teendő, nem tudsz laptopot venni.
2/10 anonim válasza:
Én is szeretnék vennni egy Ferrarit, de nincs ráő pénzem.
Tehát nem veszek, ennyi.
Ha lesz elég fölös pénzed, akkor meg tudod venni, addig kénytelen leszel nélküle élni.
Lehetőségek:
- Spórolsz a fizetésedből, míg összejön elég pénz
- Keresel olyan tevékenységet, amivel plusz pénzhez jutsz hozzá
- Keresel egy használtat, ami olcsóbb
- ezeket kombinálod
Hitelre venni laptopot, pláne 3 éve lúzer dolog. Ha van egy kis eszed, akkor ezt elfelejted.
4/10 anonim válasza:
Majd novemberben újra próbálkozhatsz.
5/10 A kérdező kommentje:
De számítógépe mindenkinek van, nem? Ez kb olyan mintha kiakarok bérelni egy lakást, de mivel nincs kaucióra pénzem menjek utcára. Végül az ember talál egy garzont megfizethető áron...
júl. 28. 19:00
8/10 A kérdező kommentje:
#6 hu most vicces voltál. Kár hogy nem.
#7 szerintem ezt fogom tenni. SSD hiba okozza az egészet.
Köszönöm a válaszokat. 3 hónap múlva valószínűleg inkább teljes áron fogom megvenni.
júl. 28. 19:53
9/10 anonim válasza:
Ha egy ilyen olcsó laptopot nem tudsz egyben kifizetni, akkor hitellel sem engedheted meg magadnak.
10/10 A kérdező kommentje:
Ne az én dolgaimba okoskodj inkább, hanem gyakorizáss helyett el is mehetnél valami munkát vállalni
júl. 29. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!