Ne legyen igazam, de tuti, hogy 2025-ben minden kripto 50%-al esik, 2026-ra pedig kidurran a lufi és mindenki elveszti a pénze jelentős részét mert a kripto mögött nincs érték. Én szóltam?

A dogecoin az egy a sok száz vagy talán már ezerből. Annál sem volt 50%.
Szóval mégegyszer: miről beszélsz? Világosíts fel :D

Nem vagyok BTC hívő, de legyünk már korrektek. Dec 30-án (amikor kiírtad a kérdést) 93000 USD volt az árfolyam, most 88000. Szóval a január második felének 100000+-os szintjéhez hasonlítani nem annyira korrekt, főleg hogy akkor furcsa "módon" nem jöttél provokálva mellett döngetni, hogy te megmondtad.
(Persze nem azt mondom, hogy nem fog lejjebb esni, hisz a crypto-k piacáról beszélünk. De áruld már el tényleg, mi lenne az a kérdés, amire választ vársz...)

18: Ez ebben a formában nem igaz. A lényeg nem az, hogy a pénz járt-e Magyarországon, hanem hogy akié, az magyar adóalanynak minősül-e, vagy sem.
Az egy másik kérdés, hogy milyen eszközök vannak a NAV kezében egy ellenőrzésnél, történnek-e ellenőrzések egyáltalán. Illetve árnyalja a képet, hogy azt a veszteséget is szembe lehet fordítani a nyereséggel ami pár éven belül történt/történik, szóval nem annyire egyszerű a BTC (illetve általánosságban az értékpapír-tőzsdék) adózása sem, hogy (37-30)*0,3.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!