Államkincstár (Webkincstár felület) bankszámlaszám-hozzáadása?
Államkincstár (Webkincstár felületen) szeretném a bankszámlaszámomat hozzáadni, de hiába választom ki a pénzszámlát, a "banki átutalás" nem válik aktívvá. Így a pénszámlán rendelkezésre álló szabad egyenleget nem lehet átutalni.
Nem friss a regisztráció, nem azért nem engedi, jópár éve megvan a számla, csak eddig soha nem adtam hozzá a bankszámlaszámomat, most viszont szükség lenne rá.
Maga a menüpont (sem) jelenik meg, ahol hozzá tudom adni, ahol be tudnám írni a számlaszámot. Hol keressem?
Örülnék, ha hozzá tudnám adni és "majd ellenőrizzék", de nem tudom hozzáadni.
Megkerestem:
Oldalt a menüben Beállítások -> Bankszámlaszámok majd a megjelenő lapon "Új bankszámlaszám rögzítése"
Jóvá senki nem hagyja, csak van egy 48 órás késleltetés, mielőtt tudnád használni.
Arra is van tippem miért nem találod: Valószínű az oldal optimalizálatlansága miatt nem fér ki a képernyódre (nálam is így volt), és nem látszik hogy lehetne a menüt görgetni. De lehet, a nyilacskára (menü kinyitása) kattintás után a lefele nyil billenytűvel már megjelenik a menüpont. A másik lehetőség ha az F11-gyel teljes képernyősre állítod a böngészőt, vagy a Ctrl és - gombokkal kicsinyítesz.
Igen, egyetértek, nagyon gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!