Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Államkincstár (Webkincstár...

Államkincstár (Webkincstár felület) bankszámlaszám-hozzáadása?

Figyelt kérdés

Államkincstár (Webkincstár felületen) szeretném a bankszámlaszámomat hozzáadni, de hiába választom ki a pénzszámlát, a "banki átutalás" nem válik aktívvá. Így a pénszámlán rendelkezésre álló szabad egyenleget nem lehet átutalni.

Nem friss a regisztráció, nem azért nem engedi, jópár éve megvan a számla, csak eddig soha nem adtam hozzá a bankszámlaszámomat, most viszont szükség lenne rá.

tegnap 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Webkincstár ilyen jó magyaros rendszer. Hiába adod hozzá a számlaszámodat, az csak pár nappal később válik aktívvá amikor "valaki" leellenőrizte. Most karácsonykor ez lehet még tovább tart...
tegnap 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Illetve arra érdemes figyelni, hogy forintot csak a "bankszámlaszám"ként regisztrált számlára enged utalni, eurót pedig csak IBAN-ként rögzítettre.
tegnap 18:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Maga a menüpont (sem) jelenik meg, ahol hozzá tudom adni, ahol be tudnám írni a számlaszámot. Hol keressem?

Örülnék, ha hozzá tudnám adni és "majd ellenőrizzék", de nem tudom hozzáadni.

tegnap 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:
A telefonos alkalmazasban bal folul a profilkep ikonra kell kattintani es utana a bankszamlaszamok menupontot kell valasztani
tegnap 18:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Szóval ha tudod merre van, miképpen tudom hozzáadni, nagyon boldog lennék ha megírnád, köszönöm.
tegnap 18:42
 6/8 A kérdező kommentje:
Webkincstárban is le tudod írni merre van?
tegnap 19:16
 7/8 nb2019 ***** válasza:

Megkerestem:

Oldalt a menüben Beállítások -> Bankszámlaszámok majd a megjelenő lapon "Új bankszámlaszám rögzítése"

Jóvá senki nem hagyja, csak van egy 48 órás késleltetés, mielőtt tudnád használni.

Arra is van tippem miért nem találod: Valószínű az oldal optimalizálatlansága miatt nem fér ki a képernyódre (nálam is így volt), és nem látszik hogy lehetne a menüt görgetni. De lehet, a nyilacskára (menü kinyitása) kattintás után a lefele nyil billenytűvel már megjelenik a menüpont. A másik lehetőség ha az F11-gyel teljes képernyősre állítod a böngészőt, vagy a Ctrl és - gombokkal kicsinyítesz.

Igen, egyetértek, nagyon gáz...

tegnap 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
ma 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!