Hogy tud a cég tovább levonni pénzt?
Felhívtam a bankot, mert egy borotvákat árusító cég levont egy kisebb összeget a kontómról (a lányom megfontolatlanságból csinált egy havi előfizetést)
Hívtam a bankot hogy ne engedjék h a cég több levonást csináljon de azt mondták ők nem tudják megállítani, hívjam a céget (csak email címük van) de azt mondták egyszerűbb ha LETILTOM a kártyám, es akkor nem tudnak többet levonni, küldenek újat.
Letiltottam a kártyám. 2 hónapig maileztek, hogy nem tudnak levonni pénzt, adjam meg az új adatokat, de gondoltam majd ha fagy.
Ez volt 2 hónapja.
Ma látom, hogy újra sikerült levonjanak pénzt.
Tudom, mailezni fogok a cégnek!
De a kérdésem a következő: hogy tudnak tovább levonni, ha kártyát cseréltem és az új kártya adatait nem tudták?
Es ami érdekes hogy ez a számla NEM jelenik meg a fizetendő számláknál, hogy tudjam leikszelni, törölni, mielőtt vonnának pénzt, hanem hirtelen minden előzetes infó nélkül vonnak le. Ez hogy lehet ?
A többi számlám ami jóvá volt hagyva es az is ami nem, látszik a eljövendő fizetések kategóriában, de ez nem.
Tehát ez a 2 kérdésem van
Elő kellene szedni, hogy mit is "írt alá" a lányod, milyen előfizetés ez.
Nem úgy működik, hogy köt valaki egy szerződést, aztán egyszerűen úgy gondolja, hogy az a helyes megoldás, hogy nem fizet, amikor neki úgy tartja kedve.
Röviden, olvasd el, mit vásárolt a lányod, aztán olvasd el a borotvás cég honlapján a felmondás feltételeit. Természetesen ez már csak a jövőre nézve működik. A felmondásig az előfizetésed él, fizetni kell
Azt írja az oldalukon hogy akármikor felmondható. Fel is mondtam, kaptam mailt ami megerősíti ezt.
Remélem nem vonnak többet, letiltom megint a kártyám.
Habár úgyis vontak
A kérdésem marad válaszolatlan. Hogy tudtak levonni a kontómról pénzt amikor új cardot rendeltem, es az új adatait nem tudták. Egy ideig írtak is h nem tudnak vonni miutan kártyát cseréltem, de utána megint ment nekik.
Ezt nem értem hogyan, mert ők a régi kártya adatait tudták. Vagy a kontó adatait tudják?
Amúgy kösz h írtál
A bankszámlaszámod alapján vontak le pénzt. Gondolom valami csoportos beszedési megbízást adtál nekik.
A helyedben előkeresném a szerződést és elolvasnám.
Ha új bankkártyád van, aminek az adatait nem tudják, akkor a bankszámláról sem tudnak leemelni összeget.
Az maximum úgy tud működni, ha be van állítva a bankszámládnál a javukra bizonyos csoportos beszedési megbízás.
Viszont ha ez van beállítva, akkor azt nem értem, hogy a régi kártya tiltása után ez miért nem működött, hiszen semmi köze nincs a bankkártyákhoz.
Ha új a bankkártya és VALÓBAN NEM TUDJÁK AZ ÚJ KÁRTYA ADATAIT és csoportos beszedési megbízás sincs beállítva a bankszámládhoz a javukra, akkor számomra is érthetetlen a dolog.
Nem tudok másra gondolni -> Lányodat megkérdezted erről?!?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!