Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hol lenne legolcsóbb erre a...

Hol lenne legolcsóbb erre a célra bankszámlát és bankkártyát igényeljek?

Figyelt kérdés

Szükségem lenne egy második, érintéses bankkártyára, amire évente kb. 350e Ft-ot utalnék, és naponta max. 1000Ft-ot fizetnék róla érintéses terminálnál.

Erre melyik banknál találom meg a legolcsóbb csomagot?

dec. 23. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Revolut
dec. 23. 12:07
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Revplut teljesen igyenes
dec. 23. 12:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Gránit Bank. Sztár számlacsomag.

Ha esetleg szeretnél ajánlókódot hozzá, amivel a számlanyitásért 50 000 forintot kapsz, írj privátot.

Ha nem szeretnél, akkor is ajánlom amúgy a Gránitot és a Sztár csomagot.

dec. 23. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Az ugye megvan, hogy azért, hogy legyen másik kártyád, nem kell másik bankszámla? Nekem 3 kártyám van ugyanahoz a számlához ill. 2+1 2 a főszámlához, 1 az alszámlámhoz
dec. 23. 16:07
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Igen, de ő direkt másik számlát kért.

Én javasoltam neki a Gránit Sztár csomagját, mert ott csak éves kártyadíj van, az is elég alacsony. Az meg amúgy is lenne ha a mostani számlájához második kártyát is kérne.

dec. 23. 16:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Revolut azért nem játszik, mert a telefonomat nem vihetem be a munkahelyem üzemcsarnokába.

#4 : Nem, nem volt meg, ezt nem tudtam. Viszont azt is vedd számításba, hogy teljesen más limiteket állítanék be erre a kártyára. Lehet, hogy ökörség, de nekem jobb, ha a tudat is ott van, hogy csak napi 1000Ft van ott nálam kéznél, abból kell megebédeljek.

Ersténél vagyok amúgy. Alap számlám van, teljesen átlag szürke "csóró" ügyfél vagyok náluk.

dec. 23. 16:33
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

A 3as és 5ös vagyok.

Ha nem gond, hogy csak Budapesten van fiókja a Gránit Banknak én továbbra is őket javaslom.

Plusz tényleg az az 50 e forint jutalom jóváírás sem mindegy talán.

Javaslom még ebben az évben megnyitni, mert nem biztos, hogy jövőre is folytatódik ez a promóció.

L4E7A az ajánlókódom ha érdekel.

Mindenképpen digitálisan online kell megnyitni, akkor kapod meg az 50 e ft-ot.

Amúgy a részletek pedig fenn vannak a Gránit Bank honlapján.

dec. 23. 16:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Revoluthoz tudsz igényelni fizikai kártyát.
dec. 23. 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:

“ 4 : Nem, nem volt meg, ezt nem tudtam. Viszont azt is vedd számításba, hogy teljesen más limiteket állítanék be erre a kártyára. Lehet, hogy ökörség, de nekem jobb, ha a tudat is ott van, hogy csak napi 1000Ft van ott nálam kéznél, abból kell megebédeljek.”

Nem érted a bankkártyák és a számlák működését, minden kártya limitjei egyedileg állíthatóak, akkor is, ha egy számlához tartoznak.

Sőt kártyaszámla (alszámla) is létezik, amihez tartozó kártyáról csak akkor tudsz költeni, ha az adott alszámlára pénzt vezetsz át (ami a legtöbb banknál ingyenes). Nekem van ilyen számlám főszámlához direktben nincs kártya, csak a kártyaszámlához.

Emellett akár le is kötheted a pénzed vagy befektetheted (ugyanazon főszámlán belül), ezzel + a kártyalimittel simán tudod kezelni és kordában tartani a költéseid. Ahelyett, hogy felesleges köröket futnál a bankodban mondd el, mit szeretnél, meg fogják mondani, hogyan tudod megoldani. Egy másik számla és kártya fenntartása ill. az utalgatások pénzbe kerülnek.

A legköltségesebb egy másik számla (kivéve, ha revolut virtuális kártyával, de neked az nem opció)

dec. 24. 03:44
 10/11 anonim ***** válasza:

A Revolut játszik, mert fizikai bankkártya is van hozzá.

A Gránit Bank drága, valószínű azért javasolják hogy az ajánlókódjukkal nyiss számlát és megkapják érted a fejpénzt.

dec. 24. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!