Melyik a legolcsóbb bankkártya-bankszámla? Csak apróhirdetésre használnám. Pár havonta érkezne rá csak néhány ezer ft. Nem vagyok diák.
Azt, hogy néhány havonta lenne pár ezer ft bevételem a hirdetéseimből sajnos szó szerint értettem. Ha havi 500ft-t levon a bank számlavezetési díjként, akkor évente 6000ft jön le és úgy nem érné meg a számla fenntartás, mert nem sokkal több pénz jönne rá.
Ismeri valaki az itt belinkelt Gránit Bank Sztár számlacsomagot?
Vagy a Magnet Bank Csillag számlacsomagot?
Ezek állítólag 0 forintosak. Valóban annyi? Vagy lehet benne rejtett költség? Nagyon jól hangzik, de, ha valóban 0 ft lenne akkor már mindenki átszerződött volna ezekhez a bankokhoz nem gondoljátok?
Az a gond a Gránit bankkal, és ezért nincs nagy ügyfélkörük, hogy szinte nincs fizikaileg elérhető képviseletük az országban. Budapest 1 azaz fiók van, tehát kényelmetlen az ügyintézés. EEzért népszerűbb az OTP mert mindenhol elérhető. Tehát hiába kedvező a Magnet, a Gárnit, az AXA, ha nehézkes ügyet intézni velük.
Arra is gondolni kell, hogy a számlára érkező pénzt valahogy ki kell venni, ha használni akarod. Ahhoz vagy be kell menni a fiókba, vagy kártyát kell igényelni, aminek éves díja van még a Gránitnál is. (1800 Ft)
Talán nem hagyományos bank kell neked, hanem takarékszövetkezet. Ott ugyanúgy lesz számlaszámod.
A Gránitnál nem tapasztalok rejtett költségeket, 2012 ősze óta vagyok ügyfél.
Tapasztalatom szerint a Gránitnál a KP befizetés az egyetlen, ami kényelmetlen, mert azt csak a budapesti központi fiókban lehet. Minden más intézhető telefonon, netbankon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!