Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van olyan aki vett fel hitelt,...

Van olyan aki vett fel hitelt, és nem bánta meg?

Figyelt kérdés
Mert mondjuk kellett neki valamire, és végülis úgy jött ki az egészből hogy nem bánta meg?
dec. 17. 11:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ingatlanra vettem fel 6 milliót 10 éve azóta az ingatlan jóval többet ér a hitelt már 4 éve kifizettem, sokat nyertem ezen.
dec. 17. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sikerült állampapír hozam alatti THM-mel személyi kölcsönt felvenni és realizálni egy kis ingyenpénzt.
dec. 17. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ingatlanra vettünk fel 2 alkalommal, csak pár évre "kisebb" összeget, akkor szükséges volt a költözéshez jobb helyre, nem bántuk meg.
dec. 17. 12:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vettem egy 15 milliós lakást kb 12 millió hitellel 8 éve, most 35-40-et ér.

Azt bántam volna, ha hallgatok azokra, akik azt mantrázzák, hogy hitelből ne vegyél ingatlant.

Most is albérletben élnék.

dec. 17. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ingatlant hitelből vettem. Nem bántam meg.

Nyilván autóra nem vennék fel hitelt, pláne nem személyi kölcsönt utazásra vagy csak szórakozásra.

dec. 17. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hitelt soha nem vettem fel, de munkáltatói kölcsönt igényeltem. Nem bántam meg, ez indított el az életbe -> megvettem első lakásom, enélkül soha nem lett volna. 4 év alatt visszafizettem. Kamatmentes volt a kölcsön.
dec. 18. 05:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Jelen.
dec. 18. 08:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Én kocsira vettem fel, mivel nagy szükségem volt rá. 1 évre rá visszafizettem, nem kamatozott jelentős mennyiséget.
dec. 18. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!