Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Volt olyan, hogy hitelt adtál...

Volt olyan, hogy hitelt adtál és átvertek?

Figyelt kérdés

Volt egy munkatársam, aki panaszkodott nekem, hogy szegény és nincs pénze, adtam neki kölcsön 40 ezer Ft ot kb. Nem sokkal később 40 ezer Ft ot kb ellopott a szekrényemből. Vissza se adta a pénzt.

Nem írtunk semmilyen papírt, szóban egyeztünk meg.

Lehet úgy kölcsön adni, hogy ne verjenek át?

Általában megsajnálom a kéregetőket.

dec. 10. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Melyik pénzről nem írtál papírt? Amit önként adtál, vagy amit ellopott?
dec. 10. 21:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Egyikről se.
dec. 10. 21:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maximum az ember lelkiismereteben bízhatsz, meg abban, hogy lesz is pénze visszaadni. De ha lopott is, akkor nem valószínű.
dec. 10. 21:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nincs nyoma, akkor csak a jóindulatában bízhatsz, viszont mivel később meglopott, így ez bukó.
dec. 10. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Ezt tanulópénznek hívják nem hitelnek.
dec. 10. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Általában nincs jó vége a privát hiteleknek.
dec. 10. 22:58
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem olyan esetem volt, hogy egy ismerősöm felkért kezesnek egy hiteléhez, de ezt nem vállaltam, inkább én adtam neki kölcsön (fél miska volt, több mint 10 éve). De írtunk róla papírt, és mielőtt lejárt volna, kért még 200-at. Havi 20-asával fizette vissza, végül visszafizette mindet.
dec. 11. 00:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyesmi megtörténik. Sose adj kölcsönt senkinek. Arra van a bank.
dec. 11. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!