Bitcoin-ról gondoltátok volna, hogy ennyire felmegy az
ára?
Figyelt kérdés
Egy kollégám azt mesélte, hogy Szegeden a nagy Tesco-ba volt egy Bitcoin automata, amikor megjelent 2009 tájékán. Kemény 300 Ft volt 1 BTC. Nem tudom, de, ha valaki hitt volna ebben és vett volna passzióból 100 BTC-t akkor jól sejtem, hogy mára milliárdos? Milyen kriptovaluta lehet ígéretes még, aminek akár 100.000 szeresére felmegy az ára?
Te téynleg nem tudod kiszámolni, hogy az anno 300 Ft BTC ma mennyit ér 100k USD árfolyamnál?
Az, hogy mi ígéretes már neccesebb, jósgömb kellene hozzá. Szerintem akkorát már soha nem fog menni semmi, mint a BTC, legalábbis ilyen időtávon a két végpontot nézve. Az hogy közben mekkorákat leng ki az árfolyam, már más kérdés. De az inkább hazárdjáték ezen a szinten
tegnap 20:38
3/11 anonim válasza:
És a kenyér meg a tej áráról gondoltad volna hogy ìgy felmegy? 🤷
tegnap 21:02
4/11 anonim válasza:
Tartós tejbe is érdemes lenne fektetni. Mire lejárna, már pár 100 forint haszon lenne rajta.
tegnap 21:08
5/11 anonim válasza:
"Milyen kriptovaluta lehet ígéretes még, aminek akár 100.000 szeresére felmegy az ára?"
100.000x-es tőkenövekedést max azok érnek el akik àt tudjàk verni a balekokat azzal hogy az ő kriptójuk lesz a következő bitcoin.
tegnap 22:17
6/11 anonim válasza:
"vett volna passzióból 100 BTC-t akkor jól sejtem, hogy mára milliárdos?"
Csak akkor, ha elfelejti. Ha figyhelte volna az árfolyamot, legkésőbb 3000-nél úgyis kiszáll.
tegnap 23:30
7/11 anonim válasza:
Azóta számtalan kriptovaluta volt már ami bár nem ér annyit mint a bitcoin, de ha veszel az elején már dollár milliomos lennél. Pl ethereum, bnb. De akár haszontalan mém coin pl pepe, shiba inu. És még sok más. Utólag már könnyű okosnak lenni, nagyon kell figyelni, sokat tanulni kutatni. Jókor kell lenni jó helyen jó időben, és kell egy nagy adag szerencse is. És kell persze tőke amit mersz kockára tenni.
ma 11:06
8/11 anonim válasza:
#7 még az sem igaz h tőke kell. Nagy szerencsével 1-2 dollárból is lehetsz milliomos
ma 11:15
9/11 anonim válasza:
2-3 éve vettem cryptokat 7-8000 Ft-ért eddig -60-70 % ban voltak. Most hogy meglendült több mint 100K-val száltam ki és nyìlván volt ami mégnagyobbat ment
ma 11:17
10/11 anonim válasza:
#9 - Pont ezt írtam le a 6-os hszben, ezért nem lettél milliárdos :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!