Turkálóban nepperek, gondoltátok volna?
Vidéken van egy olcsó turi, de bálabontáskor már jönnek a nepperek, összeszedik a minőségi ruhákat és viszik eladni.
De nem is rossz ötlet, a bolt megveszi a bálát, kirakosgatják vállfára, másnak meg csak körbe kell szaladni, leakasztani a jót és vinni továbbadni... xd
Nem csak vidéken van ilyen. Budapesti hádában dolgoztam. Árucsere napján rengeteg viszonteladó jött mindig. Zsákszámra vitték a jobb minőségű ruhákat.
A "lakossági" vevők meg nekünk panaszkodtak, hogy ezt miért engedjük. Nem értették, hogy nekünk mindegy, hogy ki veszi meg a cuccokat.
Remélem össze is vesznek rajta és tépik, rángatják egymás kezéből. :) De így már legalább értem, miért nincs megfelelő cucc egy turiban.
A 90-es években, egyetemista koromban tök jó sportzakókat, még hugo boss zakót is tudtam venni max. egy ezresért turiból. A kedvenc zakóim voltak.
Te még nem jártál újpesten?
Bálabontáskor keddenként végigáll a sor nyitás előtt az utcán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!