Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 649 Ft az OTP app havidíja?

649 Ft az OTP app havidíja?

Figyelt kérdés

Használni szeretném az OTP MobilBank szolgáltatását.

Tényleg 649 Ft/hó lesz a költsége?

[link]

tegnap 14:17
A kérdező szavazást indított:
Igen, csak 2024-ben volt ingyenes.
Nem.
Nem tudom, hogy 2025-től tényleg 649 Ft/hó lesz-e.
9 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Hol olvastad?
tegnap 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Én erről a 649 Ft/hó OTP mobil Bank akcióról nem hallottam. De te hol olvastad?
tegnap 14:56
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

Kondíciók

azon belül

Digitális bankolás hirdetmények és üzletszabályzatok

azon belül

Új internet- és mobilbank

azon belül

Digitális szolgáltatások Hirdetmény

azon belül

Digitális szolgáltatások Hirdetmény lakossági ügyfelek részére 2024.11.29. -

amihez közvetlen link:

[link]

azon belül

15. oldal

azon belül

IV.

azon belül

4. Díjtételek

azon belül

13) Havidíj

azon belül idézem:

Digitális szolgáltatások havidíja

649 Ft

Akciós havidíj mértéke [1]

0 Ft

ami idézethez kapcsolódik a 19. oldalon:

IX. Hivatkozások

azon belül idézem

1. Az akciós havidíjat a Bank 2024. december 31-ig biztosítja azzal, hogy az akció időtartamát annak lejártát megelőzően jogosult jelen Hirdetmény útján bármikor meghosszabbítani.

tegnap 15:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Egy elírás: nem a 15., hanem helyesen az 5. oldalon van az a táblázat, amiből idéztem a 649 Ft-ot.
tegnap 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Ez nem az alkalmazásra vonatkozik, hanem mindenre amit magában foglal a digitális bankolást p. netbank, telebank, digitális ügyintézés ilyesmi.

Tehát ha te nem kérsz ilyesmit akkor hiába fogod letölteni az appot, azt nem fogod tudni használni mert nem lesz hozzá jogosultságod. Illetve a neten se fogsz tudni semmit, mert oda se lesz jogosultságod.

tegnap 16:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Értem, tehát a 649 Ft-os havidíjért nemcsak az appot használhatom. Jó tudni, de a lényegen nem változtat: nem használhatom ingyen az appot, hanem havi 649 Ft-ot kell fizetnem. Ha jól értem a dolgot.
tegnap 17:36
 7/8 A kérdező kommentje:
(Egyébként a telebank és a hagyományos netbank nem ide tartozik szerintem, hanem az OTPdirekt szolgáltatásba, aminek külön díja van a 649 Ft-on kívül. A 649 Ft pedig csak az új InternetBankra és a MobilBank appra vonatkozik, de ezt egyrészt nem tudom pontosan, másrészt a lényegen nem változtat: hogy kell-e fizetni 649 Ft díjat havonta, ha az appot használná az ember.)
tegnap 17:42
 8/8 nb2019 ***** válasza:

Ez a bevezetés óta így van, ha megnézel korábbi hírdetmnyeket láthatod, hogy folyamatosan hosszabbítják.

"Az új digitális szolgáltatásokat folyamatosan fejlesztjük, ezért a meglévő OTPdirekt szolgáltatásokkal átmenetileg párhuzamosan működnek. Az átmeneti időszakot figyelembe véve, az új szolgáltatások használatáért egyelőre nem számítunk fel külön havidíjat (lsd. aktuális hirdetmény szerint ), és bármikor le is mondhatod azokat az üzletszabályzatban foglaltak szerint. Az átmeneti időszak lezárulásáról értesíteni fogunk."

Szóval nem tudni meddig, de jelenleg ingyenes. Vagy értesítés fog jönni, vagy egy új hírdetmény, amiben későbbi dátum szerepel majd.

tegnap 19:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!