Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A binance olyan, hogy tudok...

A binance olyan, hogy tudok ott venni bitcoint a saját számlámra is, vagy az ő számlájukra megy, én kereskedhetek és ha kérem akkor visszautalják a kártyámra az értékét?

Figyelt kérdés
dec. 11. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Binance pénzegyenlegére tudsz pénzt feltölteni bankkártyás fizetéssel vagy bankszámláról SEPA átutalással. Talán az utóbbit érdemes, annak jellemzően alacsonyabb a jutaléka, viszont az nem azonnali. Ott vehetsz rajta kriptót, amit vagy náluk tartasz, vagy ki tudod utalni saját kriptopénztárcába.

A pénzegyenleget ki lehet utalni SEPÁ-val bankszámlára, de elvileg kártyán keresztüli utalást is tud (Visa Direct), az gyorsabb, bár én azt még nem használtam sohasem.

dec. 12. 03:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha kriptovalutáról beszélünk, ott nem számlák vannak, hanem "tárcák".

Ha Binance-en vásárolsz, akkor először a kriptó a Binance-es spot-on tárcára kerül, amit utána kiutalhatod a saját külső tárcára ha akarod.

Eladásnál ugyan ez visszafele, ha külső tárcára kerüld a kriptó, vissza utalod a Binance spot-on tárcájára, ott eladod, keletkezik a Binance fiókodon fiat pénz egyenleg, amit utána ki tudsz utalni bankszámlára.

dec. 12. 07:37
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Attól függ mennyi pénzt szánsz erre a kripto dologra, mert ha csak pár tízezret, akkor olyan mindegy!
dec. 12. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
40-50 millióról van szó.
ma 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Azzal már kezdhetsz valamit!
ma 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!