A binance olyan, hogy tudok ott venni bitcoint a saját számlámra is, vagy az ő számlájukra megy, én kereskedhetek és ha kérem akkor visszautalják a kártyámra az értékét?
Binance pénzegyenlegére tudsz pénzt feltölteni bankkártyás fizetéssel vagy bankszámláról SEPA átutalással. Talán az utóbbit érdemes, annak jellemzően alacsonyabb a jutaléka, viszont az nem azonnali. Ott vehetsz rajta kriptót, amit vagy náluk tartasz, vagy ki tudod utalni saját kriptopénztárcába.
A pénzegyenleget ki lehet utalni SEPÁ-val bankszámlára, de elvileg kártyán keresztüli utalást is tud (Visa Direct), az gyorsabb, bár én azt még nem használtam sohasem.
Ha kriptovalutáról beszélünk, ott nem számlák vannak, hanem "tárcák".
Ha Binance-en vásárolsz, akkor először a kriptó a Binance-es spot-on tárcára kerül, amit utána kiutalhatod a saját külső tárcára ha akarod.
Eladásnál ugyan ez visszafele, ha külső tárcára kerüld a kriptó, vissza utalod a Binance spot-on tárcájára, ott eladod, keletkezik a Binance fiókodon fiat pénz egyenleg, amit utána ki tudsz utalni bankszámlára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!