Megéri binance appba bitcoint venni? Hogyan lehet vele keresni?
Pont ugyanúgy lehet vele pénzt keresni mint bármi mással. Olcsón veszed és később drágán eladod.
Majd ezt ismételgeted életed végéig.
Én jelenleg egy millió forint fölötti hozamba vagyok vele. (-adó)
De ha nem értesz hozzá akkor lehet hogy nem a legnagyobb bika piacon érdemes beszállni, mikor már mindenki erről beszél hogy milyen nagyot ment, mert utána szokott jönni a korrekció és a csúnya zakózás.
Bitcoint sehol nem tudsz tbsz-re venni.
Amit tbsz-re tudsz venni, az esetleg bitcoin cfd/etf, ami nem azonos a bitcoinnal.
"BTC vásárlással elkéstél vagy 3 évvel. Ez a vonat elment."
Na az ilyen válaszolók azok, akik azt hiszik hogy beírtak valami nagyon okosat, közben meg távolról sincs semmi fogalmuk arról amiről beszélnek.
1 évvel ezelőtt is elég lett volna az bátyusom, mert azóta 119%-kal nőtt a BTC árfolyama.
Amúgy a magadfajta károgó lúzerek minden bikafutamnál elmondják hogy "xy éve kellett volna beszálni, ez a vonat már elment" aztán valahogy még is profitálnak utána is évekkel belőle az emberek, csak te vagy az aki örökre kimarad a haszonból.
Én is annak örülök hogy egy éve nem hallgattam a károgó lézerekre, akik ugyan ezt a lejárt lemezt tolták, hogy "a bitcoinnak már vége, lecsúsztál róla, 3-5-10 éve kellett volna beszállni". Aztán ahhoz képest elég szép kis értéknövekedésbe vagyok.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy most, mikor a legnagyobb történelmi csúcson van az árfolyam, a legjobb döntés beszállni, de ha nem vizes kiflire kell az a pénz, és vannak akár éveid várni hogy profitba fordulj egy rosszabb forgatókönyv esetén...
8
" mikor a legnagyobb történelmi csúcson van az árfolyam, a legjobb döntés beszállni, de ha nem vizes kiflire kell az a pénz, és vannak akár éveid várni hogy profitba fordulj egy rosszabb forgatókönyv esetén..."
Na erre találták ki a stoplosst.
Mi a jó füttyért ülnél valamiben évekig, ha nem arra megy, amerre nyitottál???
Ha lefelé megy, shortolni kell, ha felfelé megy venni.
Ennyi a titok.
Mindig abban az irányban kell benne lenni egy pozícióban, amerre az megy. Ha meg a hibátlan elemzésed ellenére tévedtél, akkor raa ott van a stoploss.
Nincs rossz forgatókönyv, csak rossz döntés és felkészületlen trader.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!