Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Megéri binance appba bitcoint...

Megéri binance appba bitcoint venni? Hogyan lehet vele keresni?

Figyelt kérdés
nov. 9. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Pont ugyanúgy lehet vele pénzt keresni mint bármi mással. Olcsón veszed és később drágán eladod.

Majd ezt ismételgeted életed végéig.

nov. 9. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Én jelenleg egy millió forint fölötti hozamba vagyok vele. (-adó)

De ha nem értesz hozzá akkor lehet hogy nem a legnagyobb bika piacon érdemes beszállni, mikor már mindenki erről beszél hogy milyen nagyot ment, mert utána szokott jönni a korrekció és a csúnya zakózás.

nov. 9. 19:25
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Sokkal jobb ha tbszre veszed
nov. 9. 19:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Bitcoint sehol nem tudsz tbsz-re venni.

Amit tbsz-re tudsz venni, az esetleg bitcoin cfd/etf, ami nem azonos a bitcoinnal.

nov. 9. 19:43
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
2es vagyok, aki leszavazott kifejtheti mivel nem ért velem egyet.
nov. 9. 19:58
 6/10 anonim ***** válasza:
13%
BTC vásárlással elkéstél vagy 3 évvel. Ez a vonat elment.
nov. 9. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
47%

"BTC vásárlással elkéstél vagy 3 évvel. Ez a vonat elment."

Na az ilyen válaszolók azok, akik azt hiszik hogy beírtak valami nagyon okosat, közben meg távolról sincs semmi fogalmuk arról amiről beszélnek.

1 évvel ezelőtt is elég lett volna az bátyusom, mert azóta 119%-kal nőtt a BTC árfolyama.

Amúgy a magadfajta károgó lúzerek minden bikafutamnál elmondják hogy "xy éve kellett volna beszálni, ez a vonat már elment" aztán valahogy még is profitálnak utána is évekkel belőle az emberek, csak te vagy az aki örökre kimarad a haszonból.

nov. 9. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

Én is annak örülök hogy egy éve nem hallgattam a károgó lézerekre, akik ugyan ezt a lejárt lemezt tolták, hogy "a bitcoinnak már vége, lecsúsztál róla, 3-5-10 éve kellett volna beszállni". Aztán ahhoz képest elég szép kis értéknövekedésbe vagyok.

Persze ezzel nem azt mondom, hogy most, mikor a legnagyobb történelmi csúcson van az árfolyam, a legjobb döntés beszállni, de ha nem vizes kiflire kell az a pénz, és vannak akár éveid várni hogy profitba fordulj egy rosszabb forgatókönyv esetén...

nov. 10. 08:32
 9/10 A kérdező kommentje:
8, nyilván annyi pénzt fordítok bele, ami nem fáj, ha el is bukom, másképp nem mernék így tenni.
nov. 10. 10:44
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

8

" mikor a legnagyobb történelmi csúcson van az árfolyam, a legjobb döntés beszállni, de ha nem vizes kiflire kell az a pénz, és vannak akár éveid várni hogy profitba fordulj egy rosszabb forgatókönyv esetén..."

Na erre találták ki a stoplosst.

Mi a jó füttyért ülnél valamiben évekig, ha nem arra megy, amerre nyitottál???

Ha lefelé megy, shortolni kell, ha felfelé megy venni.

Ennyi a titok.

Mindig abban az irányban kell benne lenni egy pozícióban, amerre az megy. Ha meg a hibátlan elemzésed ellenére tévedtél, akkor raa ott van a stoploss.

Nincs rossz forgatókönyv, csak rossz döntés és felkészületlen trader.

nov. 10. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!