Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Más is észrevette, hogy a...

Más is észrevette, hogy a Wise kártyáján mindig változik az összeg ? Itt nem az árfolyamváltozásokra gondolok, ami X forint difi, hanem pl arra, hogy egy héttel ezelőtt volt valamennyi a kártyán (appon keresztül követem) aztán most 6-7000 kevesebb.

Figyelt kérdés

Folyamatosan csökken és kb ilyen léptékben.

Miért lehet ez ?

A számlatörténetben meg nem mutat semmit.

Pár százezer forintnyi összeg van rajta, nem milliós nagyságrendű.

És folyama ezt veszem rajta észre, hogy csak úgy csökken.

Az előző hónapban is egyszer költöttem róla 800+ forintot meg egyszer 1600 körül.

Tehát megjegyeztem, hogy 35.000 volt a vége, most meg 28.000.

Miért van ez ?

Más is észre vettem ?

Miért nem kapok semmilyen üzenetet, hogy miért és mennyi levonás vagy pénzmozgás történt a számlámon ?

Hogy lehet az, hogy 6-7000 forint csak úgy eltűnik egy ráadásul nem is nagy pénzösszegből ?

Euróban van per pill, de az, hogy pár nappal ezelőtt 410 volt, most meg 406 vagy mennyi, nem változtat több ezer forintot.

Főleg nem úgy, hogy folyamatosan csak kevesebb lesz időről időre ekkora (több ezer forintos) léptékekben.

1-2 ezer forint körül változhat amikor 400 és 410 között ugrál az euró, de az, hogy folyamatosan csak fogy több ezer forinttal és érintetlen a pénz összeg ami rajta van, az nagyon furcsa!

Remélem érthetően lett megfogalmazva!

Hálásan köszönöm előre is a segítő kommenteket!

Nagyon érdekelne, hogy mi történik és miért nem kapok semmilyen üzenetet a levonásokról!

Illetve bármilyen levonás/számlavezetési díjnak hogyan tudnék utánanézni, AZON KÍVÜL, hogy elolvasom/elolvastam a szerződésben, hogy mekkora összeg az ?

Lehet bármilyen kimutatást beszerezni erről valahonnan ?

Tehát részletesen minden pénzmozgásról ?

Köszönöm!

ma 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindig van számlatörténet és számlakivonat ami tartalmazza az összes mozgást.
ma 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Belenéztél az eurós és a forintos számlatörténetbe is?
ma 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
HUF számla? Nekem nincs ilyen, csak akkor változik az összeg ha van tranzakció.
ma 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
3. agyadban nincs ész
ma 19:33
 5/6 A kérdező kommentje:

Euró és forint számlám van csak.

De fent megjeleníti, hogy összesen mennyi pénzem van és összeadja a forintot és az euró összegét is és forintban adja meg a végeredményt.

Euróban van a nagy része, forintban kb 15.000.

Az #1nek válaszolva, semmi olyat nem mutat, hogy miért lett 7000 forinttal kevesebb.

Azt látom, amit a kezdő oldalon is mutat az applikáció, hogy múlt hónapban is 2x használtam csak a kártyát.

Semmi olyat nem ír, hogy miért lett kevesebb, csak a saját költéseimet látom.

Kikértem és letöltöttem a számlatörténetemet és mást nem ír.

Megnéztem az eurós és a forintos számlatörténetet is.

ma 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:
A számlatörténet összes tételét összeadva meg kell hogy kapd a záróegyenleget.
ma 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!