Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 7%os Thm személyi kölcsönt...

7%os Thm személyi kölcsönt szabad felvenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ebből a pénzből kocsit akarok venni. 2016os ami 10 millió forint. Nos nekem van befektetett pénzem. Elég jol is keresek. 4k euró 1 hónap. Mint ahogy emlitettem 7% csak. 30k eurot vennék fel és 38at kellene visszafizetnem. Azon gondolkoztam, hogyha ilyen kevés akkor nincs értelme kifizetnek saját pénzből a kocsit mert a pénz ugyis inflálódik. 9 évre van. Szóval már a végére alig fogok fizetni valamit annyira elinflálódik a pénz. Jól gondolkozom? Most tehetném azt is, hogy 1 évig gyűjtögetek, de addig nem tudnák befektetni semmibe se. Így meg folyamat tudnák pakolni pénzt mindenbe. Remélem értitek. Egyebkent szlovák bank

nov. 30. 03:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
6%

Most ennyit keresel.

Dől be gazdaságilag egész Európa. Jönnek az olcsó munkaerők!

Honnan tudod, hogy mi lesz holnap, nem hogy 1 vagy 7 év múlva?!

Honnan tudod, hogy meglesz a jó jövedelmed, bárhol is dolgozol most?

Én nem vennék fel hitelt, soha. A fizetésed nem fedezet, az ingatlanod az.

nov. 30. 04:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a befektetéseid többet hoznak mint 7% akkor nyugodtan.

Ha kevesebbet akkor inkább kivenném a befektetéseket és abból venném az autót.

nov. 30. 04:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Autóra tutira nem vennem fel
nov. 30. 06:46
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Forintban határeset, de euró hitelnél brutál magasnak számít ez a THM.
nov. 30. 08:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Neztem a tobbi bankot. 10-tol kezdodik
nov. 30. 13:09
 6/16 anonim ***** válasza:

8 éves autót 10 millióért XD

megéri.

/Sarsacm off

nov. 30. 13:48
 7/16 anonim ***** válasza:
LoL
nov. 30. 21:14
 8/16 A kérdező kommentje:

Inkabb legyen egy premium mint egy bohoctartaly amivel elutok egy macskat és én halok meg

Idaig is nemet autom volt. Ha egyszer kiprobalod utana nem akarsz masba beleulni. Ez olyan mint a 20 éves csaj. Egyszer kiprobaltad es allandoan olyat akarnal fúrni

nov. 30. 22:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Figyu az értelmi szintedhez, stílusodhoz úgy néz ki valóban a nagybömzi nagymerci való, szóval miért ne. Úgyis eldöntötted már, akkor minek kérdezed itt, ha csak nem előre "felvágni" idegeneknek a még képzeletbeli, hitelre vett autóddal. 9 éves hitel autóra, lol. Mindegy mit mondunk itt, úgyis megveszed, szóval hajrá aztán csapasd tesa.
nov. 30. 22:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez a személyi kölcsön nyilvánvalóan nem Magyarországon érhető el, hanem pl Szlovákiában, ahol euróban kapod a fizetésedet és euróban hiteleznek, így itt hiába kérdezed, mi nem tudjuk megmondani, hogy az ottani voszonyok, ottani infláció mellett ez mennyire j. Magyar viszonyok között ez egy csoda hitel lenne forintban, de nálatok nem biztos.
dec. 1. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!