Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 7%os Thm személyi kölcsönt...

7%os Thm személyi kölcsönt szabad felvenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ebből a pénzből kocsit akarok venni. 2016os ami 10 millió forint. Nos nekem van befektetett pénzem. Elég jol is keresek. 4k euró 1 hónap. Mint ahogy emlitettem 7% csak. 30k eurot vennék fel és 38at kellene visszafizetnem. Azon gondolkoztam, hogyha ilyen kevés akkor nincs értelme kifizetnek saját pénzből a kocsit mert a pénz ugyis inflálódik. 9 évre van. Szóval már a végére alig fogok fizetni valamit annyira elinflálódik a pénz. Jól gondolkozom? Most tehetném azt is, hogy 1 évig gyűjtögetek, de addig nem tudnák befektetni semmibe se. Így meg folyamat tudnák pakolni pénzt mindenbe. Remélem értitek. Egyebkent szlovák bank

ma 03:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Most ennyit keresel.

Dől be gazdaságilag egész Európa. Jönnek az olcsó munkaerők!

Honnan tudod, hogy mi lesz holnap, nem hogy 1 vagy 7 év múlva?!

Honnan tudod, hogy meglesz a jó jövedelmed, bárhol is dolgozol most?

Én nem vennék fel hitelt, soha. A fizetésed nem fedezet, az ingatlanod az.

ma 04:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a befektetéseid többet hoznak mint 7% akkor nyugodtan.

Ha kevesebbet akkor inkább kivenném a befektetéseket és abból venném az autót.

ma 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!