Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van arra valamilyen megoldás,...

Van arra valamilyen megoldás, hogy név és adatok nélkül legyen bankkártyám?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy befizetem az éves díjat, a kártya díjat... és kapok egy kártyát, amit pl: 1 évig tudok használni.
dec. 8. 11:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Ha valahol kártyával fizetsz, nem fogja a kereskedő látni, hogy ki vásárolt, az ő számlakivonatán az nem fog látszani. A te számlakivonatodon viszont meg fog jelenni a kereskedő neve.
dec. 9. 22:26
 12/14 A kérdező kommentje:

Na jó, elmondom miért kérdeztem.

Kb. a legolcsóbb szállítási mód, hogy beteszem egy posta autómatába a csomagot és onnan elviszi a szállító cég.

Én olyan vegyszert akartam küldeni, amit ezek a cégek tiltanak, mert ha kifolyik akkor elég szépen tönkre tudja tenni a kocsit, vagy a többi csomago.

Megoldódott a gond, mert valaki majdnem pont arra ment ahol a vevő lakik.

Viszont a gond, hogy én kereskednek a neten és erre most elég nagy igény lenne.

dec. 11. 21:10
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 erre (is) való a hand carry kézbesítés. Viszont ha olyan a terméked, hogy a kiszállítása aránytalanul drága a termék értékéhez képest, például olcsó takarítószer, akkor ilyen cuccokkal kár online kereskedni, jobban jársz egy fizikai bolttal. Ha meg illegális a cucc, az pillanatok alatt lenyomozható.
dec. 12. 10:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem illegális, csak nek felel meg a szabályzatuknek. És pont az lenne a cél, hogy ne találjanak meg pillanatok alatt.
dec. 15. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!