Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van arra valamilyen megoldás,...

Van arra valamilyen megoldás, hogy név és adatok nélkül legyen bankkártyám?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy befizetem az éves díjat, a kártya díjat... és kapok egy kártyát, amit pl: 1 évig tudok használni.
dec. 8. 11:17
1 2
 1/14 anonim válasza:
53%
Nyilván nincs.
dec. 8. 11:55
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Természetesen nincs.
dec. 8. 11:57
 3/14 anonim ***** válasza:
50%

Aztán mire mennél vele, amit bankkártyával fizetsz, az a bankszámládról történik.

A pénzt azon van, a bankkártya csak egy fizető eszköz!

dec. 8. 11:59
 4/14 anonim ***** válasza:
50%

@11:59

Gondolom a behajtást próbálná elsinkófálni valahogy.

dec. 8. 12:20
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Oszt mi célból szeretnél te ilyet?
dec. 8. 12:27
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Igen, sok orszagban lehet venni boltban prepaid kartyat, amit ugyanugy hasznalhatsz fizetesre, mint barmelyik bankkartyat.
dec. 8. 13:21
 7/14 A kérdező kommentje:

3. Köszi. Ezt senki nem tudta, jó hogy jöttél. XD

4. milyen behajtást? Pénzügyileg nem tudnék vele csalni. Én olyanra gondoltam, hogy odaadok mondjuk 35000-et a boltosnak és ad egy kártyát amin van mondjuk 30 ezer.

5. Van ahol csak kártyával lehet fizetni és nem szeretném ha tudnának rólam.

6. Köszönöm. Milyen országok ezek? Tudnál írni pár dolgot, tanácsot?

dec. 8. 14:43
 8/14 anonim ***** válasza:
61%
Nincs rá lehetőséged. A pénzmosási törvény nem teszi lehetővé az anonim bankkártyát.
dec. 8. 15:25
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
"Én olyanra gondoltam, hogy odaadok mondjuk 35000-et a boltosnak és ad egy kártyát amin van mondjuk 30 ezer." - a kártyán nincs pénz, és a boltos nem adhat bankkártyát, mert azt kizárólag bankok bocsáthatnak ki. A bankkártya egy eszköz, amellyel a bankszámládon levő egyenleg erejéig tudsz fizetni.
dec. 8. 17:06
 10/14 anonim ***** válasza:
59%

" Én olyanra gondoltam, hogy odaadok mondjuk 35000-et a boltosnak és ad egy kártyát amin van mondjuk 30 ezer."

Ajándékkártyának hívják, és akkora összeget vásárolhatsz le általa, amekorra összeget fizettél érte.

Tudom-tudom, nem erre gondoltál... :D

dec. 9. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!