Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az Erste banknál lehetséges...

Az Erste banknál lehetséges átutalás befizetéssel?

Figyelt kérdés
Az MKB banknál lehetett, de az OTP-nél nem. Hétfőn szeretnék utalni, de mivel nem Erste-s vagyok így nem vagyok jártas ennél a banknál.

dec. 7. 20:40
 1/9 anonim ***** válasza:
A befizetés az befizetés, és nem utalás. Mit szeretnél?
dec. 7. 22:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Utalni, de mindenhol úgy írják hogy készpénz ki és befizetés
dec. 7. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Ha utalni szeretnél, akkor a saját bankodba menj, ahol a számlád van. Vagy utalj netbankon, mobilbankon keresztül.
dec. 7. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:

Az utalas az amikor a sajat szamladon levo egyenleg egy reszet egy masik bankszamlara kuldod at.

A befizetes az amikor a nalad levo keszpenzt egy bankszamlara helyezed be.

Atutalni a sajat bankyodnal tudsz, befizetni a cimzett bankjanal.

dec. 7. 23:27
 5/9 A kérdező kommentje:
Áh, már értem! Akkor javítom, befizetni szeretnék (még nemigen vagyom tisztában ezekkel). Az OTP-nél nem engedtek, Erste-ben pedig talán 1-szer vagy 2-szer voltam eddig. Ott lehetséges a befizetés úgy hogy nem vagyok ott ügyfél? Netről rendeltem, csak ez miatt szeretném.
dec. 7. 23:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy köszönöm!
dec. 7. 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Az OTP-nél is lehet, csak díja van. Minden bankban lehet, ahol van pénztár.
dec. 7. 23:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az OTP-s ügyintézőnek nem volt annyi sütnivalója, hogy rájöjjön, hogy te nem átutalni szeretnél, hanem befizetni.

De az is lehet, hogy nem volt abban a fiókban pénztár és valóban nem lehtett ott befizetni.

dec. 8. 00:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Bankfiokonként változik, neten meg lehet nézni de a főbejáratra is ki szokták írni.

Sok bankfiókban ügyintézők nem kezelnek pénzt csak az előtérben lévő automata.

Automatába sosem szerettem befizetni ezért mindig ügyintézőhöz megyek.

Köryékünkön van egyetlen egy bank, őket fel kell hívni időpontért még egy kisebb 100ezres összeg befizetésével is.

dec. 8. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!