Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Megéri felvenni a munkás...

Megéri felvenni a munkás hitelt egy 2016-os BMW-re? 21/F

Figyelt kérdés

[link]

[link]

nov. 29. 20:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg
nov. 30. 05:16
 12/19 anonim ***** válasza:
75%

"De jó kocsi nélkül hogy csajozzak?"

Igazi nőket keress, ne kislányokat. ;)

nov. 30. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
nem
nov. 30. 17:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de mik a további tervek? Tegyük fel veszel egy ilyen kocsit munkáshitelből, és lesz olyan liba aki elmegy veled "kocsikázni" mert bejön neki a verda. De utána hogyan tovább?
dec. 1. 02:28
 15/19 anonim ***** válasza:
22%
Bevallom őszintén nem voltam egy nagy Fidesz rajongó, de ezt a munkáshitelt kimondottan jó ötletnek tartom.
dec. 1. 02:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én abszolút nem. Ilyenkor még nem igazán vanmeg sok embernél a vállalkozáshoz szükséges tapasztalat, tudás. Azt az 5 millió forintot akár 2 hónap alatt is el pehet tapsolni. Ezzel a kormány is tisztában van. Nekem bőven van tapasztalatom 28 évesen 3 féle vállalkozásban is. A többieket viszont szándékosan hitelbe verik.

dec. 1. 02:56
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 Úgy értem, hogy zseniálisan ki van gondolva.
dec. 1. 23:24
 18/19 anonim válasza:

Nagyjábból a többieknek van igazuk,ha nem vállalkozás miatt veszed fel,akkor nincs értelme!

Az a baj és ne vedd magadra,de mielőtt felveszel bármit is,járj utánna miről van szó,ugyan is sok kis proli fiatal ezt beveszi,felveszi,és persze jaj dejó kocsit venni belőle,aha egy ideig élvezheted a "menö vagyok a BMW-MEL" életet,viszont gondolj abba is bele,hogy ezt 10 évig fizeted,+ folyamatos munkádnak kell lennie,ellenben 3 hónap munkanélküliség után jár a büntikamatos visszafizetés!

Plusz ugye nem mehetsz ki külföldre se dolgozni!

Aztán meg ha majd beüt a baj,el is vehetik azt a BMW-t,esetleg a hazadat ha lesz!

Fiatal vagy,nagyon gondold át mit teszel,10 év nagyon sok idő,nemkell sok hogy bármi változzon az életeden,ne rontsd el csupán mert 4 milka kedvező lehet!

Befektetés nélkül ne vedd fel,ennyi erővel vegyél fel személyi kölcsönt,és azt te választhatod ki mennyi idő alatt akarod visszafizetni!

Sok fiatal,előre érzem ebbbe fog beleragadni,és ezzel 10 évre jó leköti magát....

dec. 2. 05:38
 19/19 anonim ***** válasza:
57%

Persze :), egyszer élünk

Én egy falut vennék ebből a pénzből

dec. 8. 03:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!