Laktatok már Pesten munkás szállóba ahol többen laknak egy szobában? Milyen lehet az?
En Nemetorszagban laktam hasonloan.
Ha csak aludni mesz a szobaba, akkor nem problema.
Elony
- Ha jo a tarsasag, akkor kollegium, katonasag filing. Mondjuk, amugy is.
Negativum
- Horkolas, csamcsogas, fogcsikorgatas, tehat ha nincs fuldugo vagy eber alvo vagy, akkor nem tudod magad kipihenni. Ez nagyon idegesito!
- Nincs maganszfera.
Atmenetileg, 1-2 honapra jo, de hosszutavon felejtos.
Illetve, kitudja milyen emberekkel kerulsz ossze.
Az ertekeidet, ha tudod, valahol zard el.
Negativum
A szoban, mivel kozos, sokfele azag elofordulhat.
De! Kifoghatsz egy tok jo, kulturalt, ertelmes, rendszereto tarsasagot is.
En laktam ilyenekkel is. Vagyis en tobbnyire ilyenekkel laktam! De az ejszakai zajokat nem tudod elkerulni. Csak fuldugoval.
Szoba, max 3 fo volt. Minimum ketto.
Illetve egy fontos tanacs.
Amikor bekoltozol, ismerkedj, ismerd meg a masik embert.
Aztan ha latod, hogy normalis, akkor megbeszeled vele, hogy legyetek egy szobaban.
Bar, a valtott muszak azert jo, mert ha ketten vagytok egy szobaban, akko lenne egy kis maganeleted.
Szerintem ez jobb, ha ket ember van egy szobaban.
Akkor ugy kene osszehangolnod, hogy olyan ket-harom emberrel legyel, akik egy muszakban dolgoznak. Igy neked lenne maganszferad. Mert te masik muszakban lennel.
Mondjuk ennek kicsi a valoszinusege.
Az elsodleges, hogy normalis embereket valogass magad kore es akkor siman birhato.
Plusz fuldugo, ha szukseges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!