Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az aprómat hogyan tudnám a...

Az aprómat hogyan tudnám a kártyámra felrakni? Vagy ilyet lehet egyáltalán? K&h-ás a kártyám.

Figyelt kérdés

nov. 28. 07:42
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ha jól értem, hogy a számládra szeretnéd befizetni, akkor bankfiókban, személyesen. De azért nem mindegy, mennyi apróról van szó, 25 forint vagy négymillió, de fém tizesekben?
nov. 28. 08:45
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

A bankkártya valamelyik oldalára érdemes próbálkozni mert az élén nehéz az aprópénzeket egyensúlyozni.

Fontos vízszintesen tartani a kártyát ha rajta akarjuk tartani az aprót, mert megfelelő dőlésszög esetén az aprópénzre ható gravitációs erőnek nem áll tovább ellen a pénz és a kártya közötti csúszási súrlódás és óhatatlanul megindul az apró a Föld középpontja felé, nem marad a kártyán.

nov. 28. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Azért pillanatragasztó alkalmazásával kiküszöbölhető a fent részletezett probléma 😊
nov. 28. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
71%
Erre én is gondoltam de elvetettem az ötletet mert pont a fizetés válik vele nehézkessé - az egyetlen művelet, amire mind az aprópénz, mind a bankkártya hivatott, leginkább külön-külön.
nov. 28. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Fogsz kettő neodímium mágnest, egyiket a kártya tetejére, és arra az aprót. Másikat a kártya aljára úgy, hogy a fenti mágnest vonzza, és így odacsippented a kártyát a két mágnes közé.

Opcionálisan ki lehet próbálni bankkártya helyett magyar kártyával, francia kártyával, A4-es lappal, esetleg anya, nagymama hálóingjével is.

nov. 28. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

Kíváncsivá tettél így kipróbáltam. Nekem sikerült! Igaz, ez Wise-os kártya, de szerintem a K&H-snál is működik.

[link]

nov. 28. 11:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Na látjátok, mennyivel szórakoztatóbb ez, mint a "kártyán nincs pénz" mondókájú - ha ez egyik te voltál, akkor lehetnél mindig kreatívabb. Bár lehet, hogy az illetőnek valami baja esett, mert mindig egész nap itt volt, pár másodpercenként frissítette az oldalt, és csak az ilyen kérdésekre várt remegve, hogy végre újra leírhassa, hogy kártyán nincs pénz (pedig mint fent is láthatjuk, néha lehet).
nov. 28. 19:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Pillanatragasztó helyett lehet kevésbé erős ragasztóval próbálkozni. Celluxszal vagy Duct Tape-el körbetekerve is megoldható, de két oldalas ragasztó, vagy csak egyszerűen enyvvel bekenve a kártyát rátapad az apró és könnyebben eltávolítható róla fizetéskor, mint a pillanatragasztónál.

Egyébként a bankok általában váltási díjat számítanak fel érte, ha aprópénzt papírpénzre akarsz beváltani, viszont ha a számládra befizeted, akkor azért nem számolhatnak fel díjat, mert fizetésre ugyanúgy használható aprópénz is, mint a bankjegyek. Legfeljebb örülni nem fognak neki, de meg nem tagadhatják az elfogadását.

tegnapelőtt 12:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!