Az aprómat hogyan tudnám a kártyámra felrakni? Vagy ilyet lehet egyáltalán? K&h-ás a kártyám.
A bankkártya valamelyik oldalára érdemes próbálkozni mert az élén nehéz az aprópénzeket egyensúlyozni.
Fontos vízszintesen tartani a kártyát ha rajta akarjuk tartani az aprót, mert megfelelő dőlésszög esetén az aprópénzre ható gravitációs erőnek nem áll tovább ellen a pénz és a kártya közötti csúszási súrlódás és óhatatlanul megindul az apró a Föld középpontja felé, nem marad a kártyán.
Fogsz kettő neodímium mágnest, egyiket a kártya tetejére, és arra az aprót. Másikat a kártya aljára úgy, hogy a fenti mágnest vonzza, és így odacsippented a kártyát a két mágnes közé.
Opcionálisan ki lehet próbálni bankkártya helyett magyar kártyával, francia kártyával, A4-es lappal, esetleg anya, nagymama hálóingjével is.
Kíváncsivá tettél így kipróbáltam. Nekem sikerült! Igaz, ez Wise-os kártya, de szerintem a K&H-snál is működik.
Pillanatragasztó helyett lehet kevésbé erős ragasztóval próbálkozni. Celluxszal vagy Duct Tape-el körbetekerve is megoldható, de két oldalas ragasztó, vagy csak egyszerűen enyvvel bekenve a kártyát rátapad az apró és könnyebben eltávolítható róla fizetéskor, mint a pillanatragasztónál.
Egyébként a bankok általában váltási díjat számítanak fel érte, ha aprópénzt papírpénzre akarsz beváltani, viszont ha a számládra befizeted, akkor azért nem számolhatnak fel díjat, mert fizetésre ugyanúgy használható aprópénz is, mint a bankjegyek. Legfeljebb örülni nem fognak neki, de meg nem tagadhatják az elfogadását.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!