Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az lenne a sürgős bajom, hogy...

Az lenne a sürgős bajom, hogy most csütörtökön (11.21.) vettem fel online személyi kölcsönt az MBH banktól és sikeres is volt minden végig ment a videóhívás és adatok elkérése. Majd pénteken megjött a hitelbírálat eredménye.?.

Figyelt kérdés

Hogy sikeres volt. Nem nagy összegről van szó 500.000Ft. Az Mbh bank oldalán azt olvastam meg igazából mindenhol máshol,hogy egy nap alatt vagyis már aznap ha sikerül a bírálat utalják az összeget a számlaszámomra. K&H-s számlaszámom van azt is adtam meg nyilván. Na most eltelt már 2-3 nap lassan azóta és még mindig nem érkezett meg az összeg a számlámra, és olvastam azóta elég negatív dolgokat, hogy valakinek hónapokig nem küldték ki a hitelt van aki meg egyáltalán nem kapta meg… na most én nem értem, hogy ez lehetséges e egyáltalán végülis egy bankról van szó, és akkor az bűncselekménynek minősül, ezért nem értem. Ott van minden papír meg szerződés megvannak a dokumentumok, ilyet akkoe csak nem csinálhatnak vagy mégis? Kezdek már kicsit parázni amiket olvastam, most tényleg a legkisebb összeget amit fel lehet venni náluk várnom kell hónapokat és lehet, hogy meg sem kapom végül????

Írtam email mindenesetre is az ügyintézőmnek és a banknak is, hogy jogi következményei lesznek ha nem utalják el.(csak, hogy tudják már akkor kivel szórakoznak)

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi aki hasonló helyzetben van/ volt.

Válaszokat köszönöm előre is. Sos lenn!!

#bank #kölcsön #személyi kölcsön #MBH Bank #Mbh kölcsön #Bank átverés
nov. 23. 12:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen az amikor a szar pattog a deszkan
nov. 23. 20:52
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
És szerződést is kötöttél pénteken vagy csak a bírálat eredménye jött meg? Valószínűleg az emailed után, visszafogják mondani az engedélyzést.
nov. 23. 22:15
 13/14 nb2019 ***** válasza:

"Írtam email mindenesetre is az ügyintézőmnek és a banknak is, hogy jogi következményei lesznek ha nem utalják el.(csak, hogy tudják már akkor kivel szórakoznak)"

Köszi, bearanyoztad a hétvégém. Ha megtennéd, konkrét nevek/adatok nélkül bemásolod a nekik írt levelet? Segítene megállapítani, hogy mennyit sikerülhetett vele rövidíteni az ügyintézési folyamaton.

nov. 24. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha az emailed is olyan színvonalú, mint a privátban írt üzeneted, akkor olyan sok hitelt nem fogsz kapni. 😅
nov. 24. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!