Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az lenne a sürgős bajom, hogy...

Az lenne a sürgős bajom, hogy most csütörtökön (11.21.) vettem fel online személyi kölcsönt az MBH banktól és sikeres is volt minden végig ment a videóhívás és adatok elkérése. Majd pénteken megjött a hitelbírálat eredménye.?.

Figyelt kérdés

Hogy sikeres volt. Nem nagy összegről van szó 500.000Ft. Az Mbh bank oldalán azt olvastam meg igazából mindenhol máshol,hogy egy nap alatt vagyis már aznap ha sikerül a bírálat utalják az összeget a számlaszámomra. K&H-s számlaszámom van azt is adtam meg nyilván. Na most eltelt már 2-3 nap lassan azóta és még mindig nem érkezett meg az összeg a számlámra, és olvastam azóta elég negatív dolgokat, hogy valakinek hónapokig nem küldték ki a hitelt van aki meg egyáltalán nem kapta meg… na most én nem értem, hogy ez lehetséges e egyáltalán végülis egy bankról van szó, és akkor az bűncselekménynek minősül, ezért nem értem. Ott van minden papír meg szerződés megvannak a dokumentumok, ilyet akkoe csak nem csinálhatnak vagy mégis? Kezdek már kicsit parázni amiket olvastam, most tényleg a legkisebb összeget amit fel lehet venni náluk várnom kell hónapokat és lehet, hogy meg sem kapom végül????

Írtam email mindenesetre is az ügyintézőmnek és a banknak is, hogy jogi következményei lesznek ha nem utalják el.(csak, hogy tudják már akkor kivel szórakoznak)

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi aki hasonló helyzetben van/ volt.

Válaszokat köszönöm előre is. Sos lenn!!

#bank #kölcsön #személyi kölcsön #MBH Bank #Mbh kölcsön #Bank átverés
ma 12:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hetvegen a nem dolgoznak a bankok
ma 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Írtam email mindenesetre is az ügyintézőmnek és a banknak is, hogy jogi következményei lesznek ha nem utalják el.(csak, hogy tudják már akkor kivel szórakoznak)

:))) milyen jogi oovetkezmenyek te suttyo? Fel milliod nincs, hogy akarsz beperelni egy bankot? :))) szerzodesbe irja amugy hogy mennyi idon belul utalnak bar gondolom azt se olvastad el, de jogi kovetkezmenyekkel traktalod oket :))) szanalmas

ma 12:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
"Na most eltelt már 2-3 nap lassan azóta" a pénteki (azaz tegnapi) hitelbírálat óta konkrétan nulla munkanap telt el, az általad aláírt (már ha aláírtátok már egyáltalán) szerződés tartalmazza, hogy hány MUNKAnapon belül utalnak. A bank és az ügyintéző nyilván halálra rémült, hogy egy szövegértésre képtelen, paranoid csóró proli, akinek ügyvédre sincs pénze (nem mintha bármiféle jogalapod lenne pereskedni) elkezdte őket fenyegetni. Az egésszel max azt érted el, hogy nem kapsz egy büdös fillért sem.
ma 13:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyonokos vagy.....

A folyósításig bármikor dönthet úgy a bank, hogy nem ad neked hitelt, indokolniuk sem kell.

Ha az ügyintézőnek van egy kis esze, akkor az e-mail-ed után jelezte a központnak, hogy ne utalják ki az összeget, hanem küldjenek egy elutasítást "belső szabályzatra" hivatkozva. Senkinek nem hiányzik egy ennyire problémás ügyfél....

ma 13:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Azt írták sikeres szerződéskötés esetén a bank aznap folyósítja az összeget a Giro rendszeren keresztül. Az pedig pénteken volt.
ma 13:18
 6/8 anonim válasza:
94%
befenyíti perrel a bankot, beszarok a röhögéstöl :D :D :D
ma 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
Bűncselekmény? Ezt gondold át még egyszer.
ma 14:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hetfon biztos megkapod a penzt, akkor is jo?
ma 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!