Az lenne a sürgős bajom, hogy most csütörtökön (11.21.) vettem fel online személyi kölcsönt az MBH banktól és sikeres is volt minden végig ment a videóhívás és adatok elkérése. Majd pénteken megjött a hitelbírálat eredménye.?.
Hogy sikeres volt. Nem nagy összegről van szó 500.000Ft. Az Mbh bank oldalán azt olvastam meg igazából mindenhol máshol,hogy egy nap alatt vagyis már aznap ha sikerül a bírálat utalják az összeget a számlaszámomra. K&H-s számlaszámom van azt is adtam meg nyilván. Na most eltelt már 2-3 nap lassan azóta és még mindig nem érkezett meg az összeg a számlámra, és olvastam azóta elég negatív dolgokat, hogy valakinek hónapokig nem küldték ki a hitelt van aki meg egyáltalán nem kapta meg… na most én nem értem, hogy ez lehetséges e egyáltalán végülis egy bankról van szó, és akkor az bűncselekménynek minősül, ezért nem értem. Ott van minden papír meg szerződés megvannak a dokumentumok, ilyet akkoe csak nem csinálhatnak vagy mégis? Kezdek már kicsit parázni amiket olvastam, most tényleg a legkisebb összeget amit fel lehet venni náluk várnom kell hónapokat és lehet, hogy meg sem kapom végül????
Írtam email mindenesetre is az ügyintézőmnek és a banknak is, hogy jogi következményei lesznek ha nem utalják el.(csak, hogy tudják már akkor kivel szórakoznak)
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi aki hasonló helyzetben van/ volt.
Válaszokat köszönöm előre is. Sos lenn!!
Írtam email mindenesetre is az ügyintézőmnek és a banknak is, hogy jogi következményei lesznek ha nem utalják el.(csak, hogy tudják már akkor kivel szórakoznak)
:))) milyen jogi oovetkezmenyek te suttyo? Fel milliod nincs, hogy akarsz beperelni egy bankot? :))) szerzodesbe irja amugy hogy mennyi idon belul utalnak bar gondolom azt se olvastad el, de jogi kovetkezmenyekkel traktalod oket :))) szanalmas
Te nagyonokos vagy.....
A folyósításig bármikor dönthet úgy a bank, hogy nem ad neked hitelt, indokolniuk sem kell.
Ha az ügyintézőnek van egy kis esze, akkor az e-mail-ed után jelezte a központnak, hogy ne utalják ki az összeget, hanem küldjenek egy elutasítást "belső szabályzatra" hivatkozva. Senkinek nem hiányzik egy ennyire problémás ügyfél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!